Nytårs menu – inspiration

Sådan planlægger du din nytårsaften

Ved nytårsaften går vi et nyt år i møde, et år der forhåbentligt vil bringe nye spændende oplevelser og udfordringer, og et år der forhåbentligt også vil være bedre eller anderledes, end det år der netop er gået. Der er mange traditioner forbundet med nytårsaften, både hvad angår maden, at skulle se Dronningens nytårstale, underholdningen og for mange også hvem, de fejrer deres nytårsaften med.

Med Coronakrisen, der i høj grad prægede 2020, glæder mange sig til et nyt år, der skal se helt anderledes ud end det forgangne. Specielt har mange restauranter gennem 2020 været hårdt ramt af nedlukninger, og det er derfor stadig vigtigt at støtte de lokale spisesteder for at sørge for deres overlevelse. En måde, man kan gøre det på, er ved at bestille mad ud af huset til nytårsaften. Du kan naturligvis også bestille mad ud af huset til alverdens andre anledninger.

Temaer til din nytårsaften

En god måde at gøre sin nytårsaften lidt ekstra sjov er ved at bestemme et tema. Temaet kan så gå igen i mad og drinks, pynten, underholdning og måske endda også udklædning. Du kan bare slå dig løs og være kreativ! Det er altid sjovt med et tema, og jo mere fuldendt, man kan gøre det – jo federe er det som regel.

Hvad end du bestiller mad ud af huset eller giver dig i kast med at lave den selv, kan du uden tvivl køre maden i et tema, du synes er fedt. Overvej blandt andet et japansk tema, italiensk eller spansk tema, eller måske du bare vil køre nordisk tema og få en masse lækker mad ud af huset til din nytårsaften. Der er tæt på uendelige muligheder, og temafester er jo altid et hit!

 

Bestil maden!

Uanset hvilken type tema og mad, du ender med at vælge, kan det uden tvivl svare sig at bestille mad ud af huset. Der er nemlig en række fordele forbundet hermed.  Mad ud af huset til nytår er for mange en mulighed for at få mere tid til gæsterne og mindre tid i køkkenet.  Hvis ikke du vil gøre det af den grund, så gør det for at støtte op om de trængte restauratører. Det er i den grad nu, de har brug for at folk stadig bestiller mad hos dem.

Kommentarer

mood_bad
  • Ingen kommentarer endnu. Skal du være den første? ;)
  • chat
    Hvad synes du om ovenstående indlæg?