Overnatning på Bornholm

Find overnatning på Bornholm

Overnatning på Bornholm

Bornholm, den skønneste ferieø, byder på en hel masse lækre overnatningsmuligheder. Ligesom selve øen, finder du lige det overnatning, hjertet begærer. 

Bed & Breakfast er ret populære, her kan du være sikker på, at der bliver hygget om tingene. Hele arkitekturen på Bornholm, som afspejles af historie, er charmerende og indbydende. Bo i gamle historiske bygninger, som har en en del år på bagen. Men lad dig ikke snyde af bygningernes alder, for her er både rent og pænt og hjemmeligt. 

Luksus er helle ikke et ukendt fænomen for øen. Få en oplevelse af velvære og afslappethed i mange af de fem stjernet hoteller, som både byder på mad i topklasse og spaområder – lige til god velfortjent afslapning. Book også et golfophold med overnatning, hvor du med fordel kan spille golf, når du har lyst – og hvor du kan se øens mange usædvanlige og ekstraordinære kulturrige steder.

Ved en aktiv ferie får du en kombination af alt det, du godt kan lide. Aktiviteter, skønne måltider og mulighed for at gå på opdagelse i de bornholmske gader, som du ønsker. Vi garanterer, du ikke kan finde ophold som disse andre steder.

 

Ophold for hele familien

Når familieferien skal afholdes, er Bornholm genial. Med sine mange naturskønne områder, hundredevis af aktiviteter og historiske bygninger og monumenter, byder Bornholm på den perfekte tur for alle. Lej en lejlighed til hele familien, så bor I uforstyrret og helt for jer selv. 

Øen tilbyder gode oplevelser inden for gastronomi, kultur og natur – og booker du en golfferie, har du mulighed for at opleve det hele på din tur. Uanset om du er interesseret i et weekendophold eller en længerevarende tur, kan du med fordel tjekke de spændende og attraktive steder ud her på siden.

Kulturhotel giver dig overblikket

Der er forskellige steder at søge hen, hvis man er interesseret i at holde ferie eller weekend på Bornholm og gerne vil besøge Danmarks Solskinsø. Derfor har vi gjort det lettere for dig at få et overblik over de forskellige overnatningssteder, som du kan finde på Bornholm. Du kan nemt klikke ind på de forskellige overnatningsteders profiler, hvor du kan blive klogere på, hvad de tilbyder, hvilke faciliteter de har – og om det er et hotel, lejlighed, bed & breakfast eller hostel for dig.

Vi ønsker at gøre det nemt for dig at finde det nye sted, hvor du skal overnatte på Bornholm.

Inspiration til dig