Billig polterabend i København

Skal du være med til at planlægge en polterabend, eller er du ude i god tid, kan du med fordel overveje, om I skulle prøve en anderledes oplevelse, hvor adrenalinen kører derudaf? Escape Copenhagen tilbyder massevis af Escape Rooms og virtual reality-oplevelser, så der er noget for enhver smag. Det er desuden en billig og utrolig sjov måde at lave en polterabend på – især hvis gommen elsker spænding og gåder.

 

Gør det som et hold

Polterabend er typisk til for at sende gommen ordentligt afsted med en sjov aften, hvor der ingen grænser er for galskaben, morskaben og det grænseoverskridende. Dog skal en polterabend også være sjov for de indbudte gæster – når alle har det sjovt, bliver festen bare en tand bedre. Det kan derfor være sjovt at lave nogle aktiviteter, hvor alle deltagerne er en aktiv del af legen. Her er Escape Rooms et oplagt, da det også er en svær disciplin, som tester jeres venskab og samarbejde: I låses inde i et rum, hvor der kun er en udgang. Den er låst af med en nøgle, og den eneste måde at anskaffe nøglen på, er at løse en masse gåder, inden der er gået en time. Hver deltager testes i sine grænser, hvor du kan få lov at se venner og familie på en helt ny måde.

 

En ny form for indlevelse

Tænker du, at din makker skal have en polterabend, som er lidt ud over det velkendte uden at koste det hvide ud af øjnene, kan Escape Rooms og Virtual Reality være muligheden for jer. Her kombineres teambuilding og aktiv inddragelse af alle med en hæsblæsende konkurrence, der er nervepirrende ind til sidste sekund. Det er de sidste dage inden den store dag, så man kan lige så godt få en masse sjov ud af begivenheden. Uanset hvad du er til, og hvor mange I er, kan du få en sjov og billig polterabend i København hos Escape Copenhagen. De har lokaler tæt på Nørreport, og du kan kontakte dem på info@escape-cph.dk.

Kommentarer

mood_bad
  • Ingen kommentarer endnu. Skal du være den første? ;)
  • chat
    Hvad synes du om ovenstående indlæg?