Oplevelser på Sjælland

Find de bedste oplevelser på Sjælland

Forlystelser på Sjælland

Hvis du besøger Sjælland og skal opleve øens fantastiske perler, så er du kommet til det helt rigtige sted. Det kan også være, at du er bosat på Sjælland, men aldrig rigtigt har udforsket de mange forlystelser, som den sjællandske kultur byder på.

Uanset din situation kan vi garantere, at der er rigtig mange spændende kulturoplevelser at gå på opdagelse i. Som noget af det første kan vi ikke komme uden om at nævne Dyrehavsbakken i Klampenborg eller bedre kendt som; Bakken. Bakken er verdens ældste forlystelsespark, hvor der hvert år er mulighed for at prøve sjove forlystelser, spille ved boderne og generelt få en masse god underholdning og sjove oplevelser.

Tivoli, der er placeret centralt i København, er heller ikke til at komme udenom. Især op til højtider og i de forskellige sæsoner er forlystelsesparken kendt for at pynte op og gå all in på at overraske de besøgende. Vi vil anbefale dig at opleve. Tivoli i julemånederne eller til efteråret, hvor parken er pyntet med hyggelige belysning.
På Sjælland findes nogle af landets mest populære attraktioner som f.eks. Den Lille Havfrue, Rundetårnet samt Christiansborg og Folketinget. Det er med garanti i København, at der er flest populære turistattraktioner som f.eks. Science-centeret, Experimentarium. I Experimentarium kan børn såvel som voksne udforske fysikkens mange underholdende, spændende og fascinerende facetter

Oplevelser på Sjælland

Udenfor København er der også mange sjove attraktioner for familier såvel som venne- og kærestepar, man kan begive sig ud i. Oplev eksempelvis Sagnlandet Lejre, der ligger lidt uden for Roskilde. Sagnlandet Lejre er et forskningscenter, som sætter fokus på arkæologien og giver et indblik i fortiden.

Der findes også et væld af indendørs aktiviteter overalt på Sjælland. Her er det værd at besøge de mange museer, der findes på øen. Der er bl.a. Ringsted Radiomuseum, Næstved Museum og PanzerMuseum East. Sjælland er rig på ældre arkitektur, som man kan opleve ved at besøge nogle af de mange kirker og slotte, der pryder det sjællandske landskab. 

Hvis du er i tvivl om, hvordan du bedst får et indblik i den sjællandske kultur – så vil vi forsøge vores bedste på at give dig et godt overblik. Siden her har formålet at give dig en nem oversigt over, hvilke forskellige forlystelser og aktiviteter, du kan finde på Danmarks største ø.

Vi kommer til at skrive artikler om oplevelser, som du ikke må gå glip af; indendørs såvel som udendørs. På den måde kan du hurtigt danne dig et overblik over, hvad du vil opleve på Sjælland.

Du kan også med fordel klikke ind og læse nærmere om de forskellige forlystelsers profiler, hvor du bedre kan få et indblik i, hvad de tilbyder. Vi ønsker dig god fornøjelse med at opleve de sjællandske forlystelser!

Inspiration til dig