Oplevelser på Bornholm

Find de bedste oplevelser på Bornholm

Oplevelser på Bornholm

På Bornholm er der rig mulighed for sjove og mindeværdige oplevelser. Der venter dig en masse underholdning, grin og unikke oplevelser. På øen er der nemlig mange udendørs- såvel som indendørs aktiviteter, som bare venter på, at du opdager og får glæde af dem.

Øen er kendt for de mange flotte kunstværker, der kommer fra de bornholmske byer. Kunsten er særlig og kendetegnende for den kultur, der er på øen. Skal du have Bornholm under huden, så anbefaler vi i høj grad, at du besøger nogle af de gallerier, der findes rundt omkring på øen.

Uanset om du er til kultur eller natur, kan du være garanteret store oplevelser. Gå f.eks. på opdagelse i øens mange, flotte kirker, der er interessante på grund af deres byggestil. Ud af Danmarks 7 rundkirker kan du finde hele 4 af dem på øen.

Klippe- og kystnaturen er også særlig i sig selv. Tag på vandretur i klitterne eller cykl en tur langs kysten. Vores store anbefaling er, at du både opdager de mange kulturelle såvel som naturoplevelser, som Bornholm har at byde på.

Den mest omtalte attraktion på Bornholm er helt sikkert borgruinen, Hammershus. Fæstningen fra Middelalderen gør stort indtryk på alle uanset alder. Her kan du bevæge dig rundt på selve borgen eller gå en tur rundt om borgen og nyde det pragtige syn af Hammershus. Der er spændende historier tilknyttet til middelalderfæstningen, som bare venter på at blive fortalt.

Attraktioner på Bornholm

Vil du se det unikke ved den bornholmske natur, kan vi anbefale, at du besøger Ekkodalen, som er en af sprækkedalene på øen. Nær Ekkodalen vil du opleve et usædvanligt syn, når klipper møder frodig natur. Du vil blive overrasket over, at den danske natur kan tage sig sådan ud. Derfor anbefaler vi i høj grad, at du tager dig tiden til at se klippelandskaberne og sprækkedalene, der i høj grad emmer af bornholmsk kultur.

En sidste varm anbefaling fra vores side af er, at du bør besøge Helligdomsklipperne. Klipperne er mere end 1700 mio. år gamle, hvilket gør synet af klipperne til storslået. Sprækkerne i klipperne gør, at du kan gå på opdagelse i grotter, hvor mange grotteedderkopper befinder sig. Edderkoppernes spind ligner til forveksling lanterner og skaber en (u)hyggelig og spændingsrig stemning inden i klipperne.

Mangler du et overblik over, hvilke ting du bør se på Bornholm, så fortvivl ej.

Hos Kulturhotel.dk har vi gjort det nemt for dig at få et overblik over de ting, som du bør opleve på øen. Vi har givet virksomhederne en profil her på siden, så du nemt kan klikke ind og se, hvad virksomheden tilbyder af forskellige aktiviteter og forlystelser.

Der er masser af dejlige oplevelser at hente på Bornholm – tjek dem alle ud her på Kulturhotel.dk.

Inspiration til dig