Overnatning på Sjælland

Find overnatning på Sjælland

Overnatning på Sjælland

På Sjælland er der et væld af overnatningsmuligheder. Tager du f.eks. ind til København K er der et væld af oplevelser. Her står det meget klart, at det er storbyens travlhed, der fylder mest. Som turist vil du dog opleve, at byen har alt, hvad hjertet begær. I centrum, hvor Tivoli præger billedet, og hvor du på samme tid kan overnatte og opleve en hel masse, er der en hel masse hoteller og hostels – du vælger helt frit.

Bliver du på den anden side draget af naturskønne omgivelser, skal du lidt udenfor storbyen. Her er der rig mulighed for lidt anderledes oplevelser. Kroophold, som giver dig mulighed for både at sove i luksus og i gamle æstetiske omgivelser. 

Hver del af Sjælland har sin charme. I Nordsjælland finder du eksklusive og flotte overnatningsmuligheder, som økonomisk ligger i den høje ende. Man skal dog ikke lade sig snyde af det luksuriøse område, for her finder du også overnatning i den lavere ende af prisskalaen. 

I hovedstaden er udvalget uendeligt. Hoteller, hostels, private lejligheder og så mange forskellige overnatningsmuligheder. Områder dækker det unikke behov – både hvad gælder pris og faciliteter.

Book overnatning i naturen 

Uden for København pryder naturens skønhed områderne. Det er populært at føle sig et med naturen. Mange pakker tasken og soveposen og drager ud for at opleve de forskellige skove og naturområder, der findes på Sjælland. De mange shelters, som er lettilgængelige, er gratis. 

Naturstyrelsen giver dig nemlig muligheden for at bruge de mange danske skove fri – og med dyb respekt, selvfølgelig!

Og er du ikke helt til at være et med naturen, så er det bare med at finde det rette overnatningssted her på siden. Her finder du nemlig et stort udbyd af overnatningssteder på Sjælland.

Sydsjælland byder også på shopping, men mest af alt oplevelsen af at være super tæt på naturen. Her er overnatningsmulighederne præget af områdets seværdigheder. Udover diverse slotte, finder du her både strand og bakker. Overnatning her kan nemt kombineres med en tur i Knuthenborg Safaripark og en tur langs klinterne stens Klint og Møns Klint.

Forskellige profiler af de forskellige steder vil forklare faciliteter, muligheder, placeringer og kontaktinformation. 

Inspiration til dig