Viceværtservice

Ejer du en ejendom et sted i København, og er du træt af selv at skulle stå for alt vedligeholdelse, så er det måske en vicevært, du skal have fat i. For med en ejendom følger der også ansvar og arbejde, når det gælder fællesarealerne, inde som ude. Det kan være snerydning en kold vintermorgen eller trappevaske to gange om måneden. Med en vicevært vil du trygt kunne overlade disse opgaver til ham/hende og i stedet for bruge din tid på nogle mere vigtige ting. Heldigvis er der en række forskellige firmaer, der tilbyder viceværtservice i København, og du vil for det mest kunne skræddersy din egen pakke, så du ikke betaler for mere end højest nødvendigt. Du vil slippe for at bruge mere tid på trappevask og på besværet med at skulle servicere hele din ejendom ved strømsvigt eller andre akutte situationer. 

 

Hvad koster en vicevært?

Prisen på viceværtservice vil svinge, alt afhængig af omfanget af opgaver og firma. Det er altid en god ide at finde en fagmand tæt på din ejendom, så de hurtigt og nemt kan være der, og så du ikke skal betale ekstra for transport. Skal din service kun bestå af trappevask og vedligeholdelse af udendørsarealer, så vil prisen selvfølgelig være en del lavere, end hvis den også skal indebære daglig telefontid for beboerne, småreparationer og flyttesyn. Dog vil den samlede pris være billigere i forhold til antallet af opgaver, for jo flere du vælger at få en hjælpende hånd til, desto bedre vil prisen være. Men det behøver ikke være så dyrt, hvis du vil have en stabil og kvalitetsbevidst vicevært. Et priseksempel kunne f.eks. være en ejendom med fem hovedtrapper (ca. 55 beboer). Her vil prisen være på omkring 8.000 kr. for en fuld viceværtordning, hvor der både er de essentielle opgaver som trappevask, vinduespudsning og vedligehold af udendørs arealer, men også døgnvagt i forhold af viceværthjælp. Det svarer til omkring 150 kr. pr. lejlighed om måneden. Så måske det er værd at overveje.

Hvem tilbyder viceværtservice? 

Det skulle være en forholdsvis let sag at finde frem til et godt firma, der tilbyder en god viceværtservice, og som kan dække de behov, din ejendom har. Ofte vil firmaer, der tilbyder VVS i København også tilbyde ejendomsservice eller viceværtservice. Ejendomsservice kan nogle gange dække over en stor del af de samme opgaver, som ved en viceværtservice, men forhør dig altid hos den pågældende fagmand, inden du beslutter dig for noget. 

Schyberg VVS Entreprise ApS

Stolbergsvej 5

2970 Hørsholm

22 33 77 75

Kommentarer

mood_bad
  • Ingen kommentarer endnu. Skal du være den første? ;)
  • chat
    Hvad synes du om ovenstående indlæg?