Trænger din bolig til et frisk pust?

Er du træt af din indretning? Har du brug for hjælp til at tilføre dit hjem nyt liv? Så er der heldigvis hjælp at hente fra mange forskellige udbydere, der tilbyder alt fra gratis inspiration til boligindretning til det praktiske håndværk, der skal til for at føre dine drømme ud i livet.

 

En bolig-makeover behøver hverken være et omfattende eller dyrt projekt. Med få midler, som fx spændende planter eller nye gardiner, kan du hurtigt pifte en ellers kedelig indretning op. Inspiration er gratis, og mulighederne er stort set uendelige, så det er bare om at komme i gang!  

 

Din bolig er din base, hvor du tilbringer meget tid, og derfor skal det også være et sted, du føler dig godt tilpas, og som afspejler din personlige stil. Men hvad er din personlige stil, og hvordan bringer du den i spil i din boligindretning? Det er blot nogle af de spørgsmål, du skal tage stilling til, når du skal indrette dit hjem. Men har du hverken tid eller lyst til at påtage dig dette projekt, kan du heldigvis vælge at uddelegere opgaven til en professionel indretningsarkitekt, der kan virkeliggøre din vision.

 

Har du besluttet dig for, at du vil fornye din boligindretning, er det første du skal gøre at søge inspiration til projektet. Læs blade og kig på boligindretningssites, da du på denne måde kan pejle dig ind på, hvad du kan lide, og hvad du bestemt ikke kan lide.

 

Når du har fået overblik over dine ønsker og behov, er det tid til at påbegynde projektet. Hvad end du vælger at uddelegere opgaverne eller selv at påtage dig dem, introducerer vi dig her for tre virksomheder, der på hver deres måde, kan hjælpe dig i de forskellige stadier af din boligindretning.

 

Alt Om Indretning

Alt Om Indretning

Alt Om Indretning er et online boligmagasin, der tilbyder information om og inspiration til indretning af alle hjemmets rum. Idéen er at fremvise de mange forskelligartede indretningsidéer, der findes, så du selv kan sammensætte en indretning, der passer til netop din smag og personlighed. Sortér efter rum, fx soveværelse, køkken og badeværelse, eller få tips til DIY boligindretning, der kan personliggøre dit hjem. Tag hvad du kan bruge, miks og match forskellige idéer, det vigtigste er bare at huske på, at boligindretning skal være et hyggeligt og sjovt projekt.   

 

Restyled

Restyled

Når du er blevet inspireret til din indretning, kan du få hjælp til at udleve den hos Restyled. Restyled drives af indretningsarkitekt Tina Edgar, der tilbyder boligindretning med sjæl under mottoet “Det behøver ikke at være dyrt at bo med stil”. Få hjælp til boligindretning, både som privatperson og erhverv, og oplev hvordan man gennem et mix af nyt og gammelt kan skabe en personlig og behagelig atmosfære i alle hjemmets rum. Tina Edgar har bl.a. løst indretningsopgaver for Alt For Damerne og Bo Bedre, og hjælper også gerne dig.         

 

Gardindelux

Gardindelux

Noget der ofte forsømmes i boligindretningen er gardinerne/persiennerne. Der er en tendens til, at folk bare vælger det første og det bedste i deres lokale gør-det-selv butik, men det er en skam! De rigtige gardiner eller persienner kan sætte prikken over i’et i en smuk indretning. Er du til minimalistisk og effektiv solafskærmning, tilbyder alu persienner den perfekte kombination af funktion og enkelt design. Ønsker du at tilføje dit hjem et strejf af varme og naturlighed, kan træpersienner være en oplagt løsning. Og sidst men ikke mindst kan du ved hjælp af børnegardiner med print og mønster forvandle dit barns værelse til et fantasifuldt og eventyrligt helle.   

 

Lige meget hvor i processen du er, ønsker vi dig held og lykke med dit boligindretningsprojekt!

Kommentarer

mood_bad
  • Ingen kommentarer endnu. Skal du være den første? ;)
  • chat
    Hvad synes du om ovenstående indlæg?