Oplevelser i naturen

Find din aktivitet i naturen

Foråret og sommeren kalder på udendørs aktiviteter, og det er særligt i dette halve år, at vi er aktive og har lyst til at bevæge os ud i naturen. Det kan være i fællesskab med andre, at vi ønsker at udfolde os i sjove arrangementer i naturen, men i høj grad også alene, hvor naturen bliver et frirum for den enkelte.

 

For mange virksomheder og privatpersoner kan det dog til tider være vanskeligt at finde frem til en naturoplevelse. For nogle skyldes det, at der er der alt for mange valgmuligheder, og man ender derfor med at gøre det, som man plejer i stedet for at springe ud i nye udfordringer. For andre kan det være svært at finde inspiration til en aktivitet, som hele familien eller arbejdspladsen vil synes om.

 

Men det er ikke umuligt at finde en naturoplevelse, du kan nyde alene eller sammen med dine venner eller kolleger.

 

Hos Kultur Hotel vil vi gerne hjælpe jer med at finde inspiration – med alt fra sjove og energiske fællesaktiviteter, til rolige oplevelser for de, der ønsker at fordybe sig naturen.

 

Complete Event

Søger du inspiration til teambuilding for dine medarbejdere, er Complete Event en virksomhed, der har gjort det til deres vision at skabe et koncept, der bygger på gode oplevelser for virksomheder og deres medarbejdere. Her byder de på et stort udvalg af udendørs teambuilding aktiviteter, som GPS Dysten i Københavns kanaler og Drone race. De vil med glæde arrangere et sjovt firmaevent i København, der kan afsluttes med en fælles middag med kollegerne.

 

Actionboat

Skal der fart over feltet og vind i håret, er Actionboat lige noget for dig. Kom ud på de Københavnske have i en speedbåd, der giver kilden i maven og sender adrenalinen ud i kroppen. Med plads til op til 12 passagerer er det en perfekt aktivitet til en polterabend i København, hvor gommen får masser af fart over feltet og en oplevelse han sent vil glemme. Også til et firmaevent i København, er der rig mulighed for at give dine medarbejdere en oplevelse med masser af hestekræfter.

 

Ture i skoven

Der findes også en lang række udendørs oplevelser, som både er gratis og godt for sjælen. For hundeejere er forår og sommer den perfekte årstid til at gå lange ture med sit kæledyr. Det kan være i skoven, ved havet eller i andre naturområder.

 

Hunden vil elske at få endnu mere luft og snuse sig igennem årstidens mange dufte. Som ejer vil du nyde godt af den friske luft og få et afbræk fra en travl hverdag. I denne tid på året anbefaler medarbejderne hos Lindevang Dyreklinik, at din hund jævnligt får et tjek hos dyrlægen, da denne årstid særligt kan give hunden flåter og lopper. Ellers er det blot at nyde de lange lyse dage og lune nætter med vandreture.

 

Motion uden for fitnesscentret

For mange mennesker, særligt løberne, kan foråret og sommeren ikke komme hurtigt nok. Det er nemlig her, at de kan rykke ud af motionscentrene og nyde naturen i forbindelse med deres daglige motion. Det er også her mange vælger at finde cyklen frem fra gemmerne og erstatte bilen med en luftig tur på cykel.

 

Fysioterapueten i Vejle hos Havnegadens Fysioterapi oplever også særligt, at vi bliver langt mere aktive, fordi flere får behov for tid til fysioterapeutisk behandling og akupunktur i klinikken i Vejle. For med mere aktivitet følger også skader på grund af overbelastninger. De fleste er dog lette at forebygge. Det vigtigste råd i den forbindelse er at varme godt op, inden man bevæger sig ud på sine løbeture. Ellers er det blot at nyde, at årstiderne giver os mulighed for at bevæge os i naturrige omgivelser.

 

 

Kommentarer

mood_bad
  • Ingen kommentarer endnu. Skal du være den første? ;)
  • chat
    Hvad synes du om ovenstående indlæg?