Start en sund og aktiv hverdag

En stillesiddende hverdag rimer ikke på en sund og velfungerende krop. Det kræver en indsats, hvis man vil have en stærk krop, der kan klare såvel daglige strabadser som krævende, fysiske forhindringer.

 

Desværre tilbringer mange børn, unge, voksne og ældre en betydelig mængde af deres vågne timer med at foretage sig stillesiddende aktiviteter – det værende sig på alt fra skolebænken og kontoret til hjemme i sofaen. De betyder ikke alene, at de nu og her bevæger sig mindre, end de bør, men også at de på længere sigt kan få problemet med helbredet.

 

Betydningen af bevægelse er derfor klar, og der er således god grund til at komme i gang med en aktiv hverdag. Hos Kultur Hotel ønsker vi at hjælpe alle, der har mod på og lyst til at komme i gang med en mere aktiv livsstil, og derfor kan du her læse mere om en række af de gode muligheder, du har for at gøre noget godt for dig selv og din krop.

 

Kom i gang hos Fysioterapien.dk

Der er mange måder at være aktiv på, og hos Fysioterapien.dk har du mulighed for at vælge mellem en lang række forskellige aktiviteter både til lands og til vands.

 

Du kan blandt andet vælge mellem holdtræning og selvstændig træning i et større træningsareal. Vælger du at træne på hold, kan du se frem til både tempo og puls, der i kombination med et træningsfællesskab på holdet giver gode muligheder for, at du bliver bidt at din nye aktive hverdag. Holdtræningen kan foregå både i et varmtvandsbassin, i et bassin med 26 grader varmt vand og på gulvet i centret.

 

I afdelingerne i Gladsaxe og Ballerup finder du masser af udstyr til både cardio- og styrketræning, og der er således rig mulighed for, at du kan finde netop den træningsform, der passer bedst til dig.

 

Skulle uheldet være ude, eller har du tidligere pådraget dig en skade, kan du hos Fysioterapien.dk også få fysioterapeutisk behandling. Du kan med andre ord altså både træne og genoptræne, og dermed får du det bedste udgangspunkt for at få stablet en god og aktiv hverdag på benene.

Uden drikke duer helten ikke

Sved på panden, høj puls og længere tids fysisk aktivitet kalder på rigelige mængder vand.  Water For Life, som om nogen er bevidste om, hvor stor en rolle vand spiller i en aktiv hverdag, sørger derfor for, at du altid har vand inden for rækkevidde.

 

Med en simpel og praktisk kildevandskøler, som kan sætters op overalt, er adgangen til koldt vand sikret. Den giver dig køligt og forfriskende kildevand lige ved hånden, så du hurtigt kan få slukket tørsten, når den melder sig.

 

Det kan ikke siges ofte nok, hvor vigtig vand er for din krops sundhed. Vand er afgørende for, at du føler dig tilpas, kan præstere og ikke mindst har overskud til daglige gøremål. Hvis du vil have det optimale ud af din aktive hverdag, er masser af vand altså nøgle til at få dette til at lykkes.

 

Sundhedshuset – træning uden smerter

Gamle skavanker og nyligt opståede skader er ofte årsager til, at mange mennesker ikke har den aktive hverdag, som de drømmer om. Kan du nikke genkendende til dette? Og ønsker du at komme smerter til livs og starte en mere aktiv hverdag? Så kan Sundhedshuset hjælpe dig med at gøre drøm til virkelighed.

 

Her kan du få præcis de fysioterapeutiske behandlinger, der skal til, for at du kommer tilbage på sporet og får gang i muskler og bevægeapparatet.

 

Hvad enten der er tale om rygskader, knæskader eller sportsskader får du her tryg og individuel behandling. Samtidig kan du deltage i holdtræning og eller træne på egen hånd i motionscenteret – og dette med folk i alle aldre og forskellige baggrunde.

 

En aktiv hverdag på dine præmisser

En aktiv hverdag er ikke nødvendigvis det samme som at spille håndbold eller badminton, løbe eller gå, danse eller bokse. En aktiv hverdag er nemlig ikke begrænset til traditionelle træningsformer, og derfor kan du frit vælge mellem forskellige træningsformer – og dette på flere niveauer.

 

Hvis du vil have mest muligt ud af din træning, og har interesse i at arbejde individuelt og målrettet mod dine mål, er personlig træning en oplagt mulighed for dig. Personlig træning indebærer blandt andet personlige træningsprogrammer, løbende kostplaner og målinger, og samtidig har du en personlig træner ved din side, hvis opmærksomhed ene og alene er rette mod dig.

Kommentarer

mood_bad
  • Ingen kommentarer endnu. Skal du være den første? ;)
  • chat
    Hvad synes du om ovenstående indlæg?