Tekst på en nummerplade – 3 gode grunde

I Danmark er det lovligt, at få personaliseret tekst på sin nummerplade. Det har det været siden den 2. marts 1992, hvor folk ivrigt har prydet deres nummerplader med navne, ord, slogans eller navnet på deres virksomhed. Overholder du kravene til nummerpladen, er det kun fantasien der sætter grænser. Har du nogensinde overvejet at få lavet en personaliseret nummerplade? Hvis du er i tvivl, om det er noget for dig, så er her tre gode grunde til, hvorfor du straks skal bestille en nummerplade med tekst:

1. Vær unik

 

Er du privatperson med egen bil, tilbringer du mange timer i din bil. Du kører i den til og fra arbejde, når du skal hente og bringe børnene i daginstitutioner, når du skal ned og handle, når du besøger familie og venner, og måske endda når du skal på ferie. Vi pynter vores biler indvendigt, men hvorfor ikke også udvendigt? Bilen er så anonym på de danske veje, og mange har præcis samme model. Derfor kan du skille dig ud fra mængden med en nummerpladeramme med tekst, som alle kan beundre. Her viser du ejerskab over din bil, og den er nemmere at genkende på parkeringspladsen, eller hvis den bliver stjålet. Desuden kan du kun vælge en tekst, som ingen andre har, og derfor er nummerpladen helt unik.

2. Skab opmærksomhed for din virksomhed

Ejer du din egen virksomhed, så ved du, hvor vigtigt det er med eksponering. Ved salg af nummerpladerammer kan du få skrevet navnet på din virksomhed på pladen eller måske din virksomheds slogan. I trafikken drages folk automatisk af biler der ser anderledes ud end normalen, og derfor er der stor sandsynlighed for, at de lægger mærke til din personaliserede nummerplade. Jo større eksponering din virksomheds navn får, jo større er sandsynligheden altså også for, at kunden tænker på netop din virksomhed, næste gang de har brug for den service, du er udbyder af.

3. Send et budskab

Med tekst på nummerpladen kan du også sende et budskab. Har du eller din virksomhed et personligt slogan eller motto? Så kan du få dit budskab ud til rigtig mange mennesker ved at putte det på din nummerplade. Derved kan andre bilister, cyklister og fodgængere se, hvilke mærkesager du går op i. Måske går du meget op i dyrevelfærd, global opvarmning, næstekærlighed, familieværdier eller lignende. Hvis ikke du har et budskab i tankerne, så kan du finde mange positive budskaber på nettet, som med fordel kan pryde din nummerplade.

Nummerpladerammen.dk

Fabriksparken 23

2600 Glostrup

42 12 43 30

 

Kommentarer

mood_bad
  • Ingen kommentarer endnu. Skal du være den første? ;)
  • chat
    Hvad synes du om ovenstående indlæg?