3 gode råd til et vægttab

Der er mange ting, der skal ændres i ens liv, når man går i gang med et vægttab. Der vil derfor her komme nogle råd til, hvordan man skal gøre det, og hvorfor. Det kan måske være med til at gøre det lidt nemmere og overskueligt.

 

  1. Først og fremmest skal man lægge sin livsstil om. Man skal aldrig gå på kur! Kur virker kun midlertidigt, og det ender som regel med, at man tager det hele på igen. Når man begynder på en livsstilsændring, skal man kun ændre lidt af gangen. Dette kunne for eksempel være, at man starter med at skulle spise mindst én grøntsag om dagen. Derefter at man skifter morgenmaden ud med skyr. Derefter at man får fisk mindst en gang om ugen. Derefter at man skal drikke 2 liter vand om dagen og skrotte colaen. Der er mange småting, man kan ændre, men husk kun at gøre det lidt af gangen, så man ikke kører død i det efter en uge.
  2. Man skal ikke kun veje sig, men skal huske også at måle sig. Hvis man nøjes med at veje sig, ser man kun, hvor meget man har tabt sig eller taget på. Så med mindre man har en vægt der både måler væske- og fedtprocent, skal man også huske at måle sig, så man kan følge med i, om man har taget på i muskelmasse.
  3. Et vægttab kan virke lidt skræmmende og uoverskueligt, og det kan derfor være en god idé, at ty til en alle tiders slankebehandling der kan foretages i Herning, der kan kickstarte processen. Der er her tale om Body Wrap Slim. Body Wrap Slim fungerer på den måde, at man bliver pakket ind i et infrarødt varmetæppe, imens man ligger behageligt på en briks. På denne måde, er det med til at forbrænde kalorier de steder, man gerne vil tabe sig.

Foruden disse tre ovenstående ting, er det selvfølgelig altid godt at dyrke motion! Både i form at konditræning og styrketræning. Dette vil forøge vægttabet, men det er ikke alle, der har lyst eller mulighed for at dyrke motion ved siden af. Hertil er det også en god supplering at få lavet denne fænomenale alternative behandling i Herning, da dette er med til at hjælpe på processen. Foruden vægttab, er Body Wrap Slim også med til at stramme huden op, og afgifter samtidig også giftstoffer fra kroppen.

NAP:

ViaVitam Herning

Frøskovparken 61

7400 Herning

20 58 00 05

Kommentarer

mood_bad
  • Ingen kommentarer endnu. Skal du være den første? ;)
  • chat
    Hvad synes du om ovenstående indlæg?