Vil du have et hvidt smil?

Tandblegning er en kosmetisk tandbehandling, som er populær blandt folk i alle aldre. Det skyldes, at tænder er noget af det første, vi lægger mærke til hos hinanden, og derfor er mange interesserede i at kunne fremvise et flot og hvidt smil.

Her kan du læse mere om afblegning af tænder, samt hvilke skridt du skal igennem for at få et hvidere tandsæt.

 

Første skridt: Få undersøgt dine tænder ved en tandlæge

Inden du kan komme i gang med tandblegning, skal du starte med at besøge en tandlæge, som tilbyder blegning af tænder. Det er vigtigt at få undersøgt dine tænder, inden du starter behandlingen. Er dine tænder meget slidte, eller har du ubehandlede huller, er der nemlig risiko for, at behandlingen skader dine tænder.

Tandlægen vil vurdere, hvorvidt dine tænder er egnede til blegning. Denne vurdering baserer sig på en grundig undersøgelse af dine tænders tilstand og din behandlingshistorik. Langt de fleste kan få bleget deres tænder, og derfor er der også gode chancer, at det samme gælder for dig.

 

Andet skridt: Fremstilling af individuelle tandskinner

Når dine tænder er blevet vurderet egnet til blegning, kan de indledende procedurer begynde. Her skal du have taget mål og lavet aftryk, som skal bruges til at fremstille personlige tandskinner. Disse skinner skal du bruge derhjemme.

Kort tid efter er dine tandskinner klar til brug. Din tandlæge vil vise dig, hvordan skinnerne skal benyttes, og hvor meget blegegel du skal tilføre. Du får grundig information om alt vedrørende tandblegningen.

 

Tredjeskridt: Start blegningen

Du er nu klar til at begynde din tandblegning. Hver dag skal du bruge tandskinnerne og blegegelen i 30 minutter. Du bestemmer selv, hvornår på døgnet du gør det. Det gør hjemmeblegningen til en komfortabel behandling, der tilmed er meget fleksibel.

I løbet af 7-14 dage vil dine tænder gradvist blive flere nuancer lysere. Dog skal du være opmærksom på, at kroner og fyldninger i tænderne ikke påvirkes af blegegelen. Det skyldes, at det ikke er naturligt tandvæv. Jo bedre du er til at børste og pleje dine tænder, desto længere tid vil effekten af tandblegningen vare ved. Bliver dine tænder løbende misfarvede igen, kan du tale med din tandlæge om at få endnu en tandblegning.

Hvis du har et ønske om at gøre noget ved dine tænders udseende, er tandblegning således en enkelt metode til at få hvidere tænder. En lysere nuance vil gøre en verden til forskel for dit tandsæt.

 

Svaneklinikken

Østerbrogade 148

2100 København Ø

39 29 47 41

Kommentarer

mood_bad
  • Ingen kommentarer endnu. Skal du være den første? ;)
  • chat
    Hvad synes du om ovenstående indlæg?