Tag på weekendtur på Melsted Badehotel

Find det perfekte værelse til dit hotelophold

Uanset om du skal på hotelophold med din familie, ægtefælle, kæreste, ven eller veninde, eller du helt selv skal afsted, kan det rigtige hotelværelse have stor betydning for dit ophold.
Har du brug for flere opredninger på værelset til dine børn, skal du bruge to enkeltsenge til dig og din veninde eller ønsker du en stor, dejlig seng i en suite, kan du på langt de fleste hoteller få opfyldt dine ønsker.
Hos Melsted Badehotel på Bornholm kan du altid kontakte receptionen inden du booker for at høre mere om mulighederne for specifikke ønsker til værelser og samtidig høre mere om området eller hotellet.

 

Aktiviteter omkring badehotellet

Bornholm er fyldt med skønne oplevelser og aktiviteter, uanset om man er til natur, mad eller afslapning.

Vil du ud at vandre og se Bornholm til fods, kan du besøge Almindingen, Danmarks 5. største skov, eller du kan besøge Døndalen, som er Danmarks største vandfald, eller du kan se borgruinen, Hammershus.

Vil du udforske de hyggelige Bornholmske byer Svaneke eller Gudhjem, har begge byer masser at byde på. Byerne rummer både kultur og madoplevelser, så du kan nemt få en hel dag til at gå her.

Tager du til Bornholm for at slappe af, kan du besøge Dueodde strand, som nok har noget af det fineste sand i Danmark.  Du kan også slappe af på Melsted Badehotel i de skønne værelser med havudsigt og nyde god mad i restauranten.

 

Nyd hotellets rolige omgivelser

Melsted Badehotel på Bornholm er hygge og velvære to af de vigtigste ord. Fra morgen til aften emmer hotellet af afslapning og atmosfære, så du kan komme helt ned i gear på din ferie. De rolige omgivelser er de perfekte rammer for en god ferie, og vælger du at spise i hotellet restaurant, kan du se frem til lækre menuer og måltider, der afspejler den Bornholmske natur og sæson. Den rene idyl og den skønne natur vil sætte stemningen fra du kommer, indtil du skal hjem igen.
Besøg Melsted Badehotel på Bornhold og oplev ægte hygge.

 

Kommentarer

mood_bad
  • Ingen kommentarer endnu. Skal du være den første? ;)
  • chat
    Hvad synes du om ovenstående indlæg?