Inspiration til din påskeferie

Oplev Søhøjlandet på nært hold

Påskeferien er et tiltrængt afbræk for både børn og voksne. Det giver et pusterum i en ellers travl hverdag – og der er nu plads til kvalitetstid og hyggelige stunder med familien. Mange har store planer for påsken. Måske skal man udenlands, til påskefrokost eller holde påskejagt for de små? Mulighederne er mange, når ferien banker på. Flere gange kan det dog virke svært at beslutte sig for, hvad man skal udfylde de smukke forårsdage på. Mangler du inspiration til påsken, kan du tage familien med ud til Søhøjlandet. Søhøjlandet er et smukt naturområde nær Silkeborg, Skanderborg og Ry. I Søhøjlandet kan du opleve naturen helt tæt på. Området er nemlig fyldt med søer, skønne skove og høje bakker. Her vil man med andre ord opleve den danske natur på nært hold på en helt uforglemmelig måde. Ønsker man at komme helt tæt på naturen, kan man overveje at leje en kano og sejle igennem søerne i det milde vejr.

 

Derfor skal du tage på kanoferie i påsken

Har man børn, ved man, hvor svært det kan være at få dem ud af hjemmets trygge rammer, når påskeferien banker på. Hvis det er lidt koldt udenfor, kan det nemlig virke langt mere tiltalende at blive indendørs under dynen, se en god film og slappe af i påskedagene. Der er dog mange fordele ved at tage børnene med ud i naturen i påsken – eksempelvis ved hjælp af en kanotur. Hvis man vælger at benytte sig af kanoleje i Søhøjlandet, vil man både blive fysisk udfordret, få et sammenhold i familien og opleve de naturskønne omgivelser helt tæt på. Det er sundt at få luft under vingerne – og det kan både styrke jeres forhold til børnene, men ligeledes jeres viden om den danske natur og det frodige landskab, Søhøjlandet byder på. Ønsker man at overnatte tæt ved naturen efter en lang dag på kanotur, kan man leje en skøn hytte nær Søhøjlandet.

 

Fleksibel overnatning for børn og voksne

Kanoleje er et oplagt valg for jer, der ønsker en aktiv påskeferie. Denne aktivitet er dog også krævende, og man vil opleve at mærke muskler, som man normalvis ikke bevæger i sin daglige gang på kontoret. Derfor er det helt naturligt at føle sig træt efter en tur i kano. Heldigvis ligger der en lang række campingpladser, som både tilbyder udlejning af kanoer og overnatning efter turen på vandet. En af disse steder er Birkhede Camping, som ligger midt i Søhøjlandet. Fra campingpladsen er der let adgang til den omkringliggende natur – og så har campingpladsen desuden et stort udvalg af hytter, der både egner sig til kæresteparret og den store børnefamilie.

Kommentarer

mood_bad
  • Ingen kommentarer endnu. Skal du være den første? ;)
  • chat
    Hvad synes du om ovenstående indlæg?