Smukkeste steder i Jylland

Turist i eget land

Har du altid drømt at slippe din indre fotograf løs? Så læs med her. Det er lige meget, om det er pæne billeder, der skal hænges på væggen, eller om det skal på insta’en ‒ her har vi samlet de smukkeste steder i Danmark, hvor du kan tage på udflugt og fotografere. Landet byder på lidt af hvert ‒ alt fra skøn natur til og pæne gamle slotte!

 

Smukkeste steder i Jylland

I Jylland finder du Danmark skønne natur, som simpelthen bare skal opleves. F.eks. kan du tage til Skagen og opleve Grenen, hvor to have, netop Kattegat og Skagerrak, mødes. Du kan også tage ud og opleve Danmarks største vandreklit i Råbjerg Mile, som byder på et natursceneri uden lige. Ligeså vel er der Store Knøs, Mols Bjerg og Lille Vildmose, som ligger rundt omkring i Jylland og byder på lækker natur. I Lille Vildmose finder du Danmarks eneste elge, på Store Knøs får du en spektakulær udsigt til vand og skov fra mere end 100 meters højde, og på Mols Bjerg støder du på det unikke istidslandskab. Det skal alt sammen opleves ‒ og fanges med kameraet!

 

Smukkeste steder på Sjælland og Fyn

På Sjælland og Fyn finder du ligeså vel eventyrlige steder at tage opleve og fotografere. F.eks. er der Møns Klint, der byder på alt fra biotoper til hav og kridhvide klinter. På Fyn er der Svanninge Bakker, der også kaldes ”De fynske alper”. Og det er der selvfølgelig gode grunde til: det naturrige og bjergagtige område er nærmest noget ud af en fabel, hvor der sågar kan tages de perfekte billeder til kollektionen. Mandemarke Bakker, Tystrup Bavelse og Røsnæs er også enormt attraktive destinationer på Sjælland og Fyn. Mandemarke Bakkerne er et dejligt naturområde, hvor der er en unik udsigt fra det 135 meter høje Kongebjerg; på Tystrup Bavelse kan du opleve den unikke lokale sø; og på Røsnæs oplever du den hyggelige og velelskede halvø omringet af det pæne, blå hav.

 

Der er altså en masse plads til at være turist i eget, tage på tur og få taget en masse smukke billeder ‒ slip bare din indre fotograf løs!

Kommentarer

mood_bad
  • Ingen kommentarer endnu. Skal du være den første? ;)
  • chat
    Hvad synes du om ovenstående indlæg?