Skal du afholde firmaarrangement med overnatning – her kan i holde eventet

Et firmaarrangement kan dække over mange ting. Det kan være den årlige julefrokost, påskefrokost, sommerfest eller et weekendevent med konferencer og foredrag – det kan være rigtig mange ting! Men problemet kan måske opstå, at firmaet ikke har lokalefaciliteterne til dette, og hvad gør man så?

Man finder selvfølgelig det rette sted! Man kan for eksempel finde hoteller, hvor i kan holde firmaarrangement med lækker overnatning. På denne måde, vil alle ansatte også have mulighed for at deltage, og hvis arrangementet er i form af en firmafest, vil det også gøre det mere komfortabelt og nemmere for medarbejderne, at de ikke har så langt til nærmeste seng.

Skal det være til et mere professionelt brug, med foredrag, konferencer og måske workshops, skal man selvfølgelig finde et sted, der kan tilbyde et stort og flot konferencecenter, så der vil være plads til alle medarbejdere og eventuelle værktøjer i skal bruge.
Til et professionelt brug, skal der selvfølgelige også være mulighed for Wi-Fi, da dette som regel er et must til sådanne events. Derudover skal der også være mulighed for kost, og eventuelt logi, hvilket sagtens kan lade sig gøre, det skal blot bookes på et hotel.
Ikke alle hoteller kan tilbyde alt dette, da det ikke er alle, der har konferencelokaler til rådighed. Men her kan man roligt kontakte Copenhagen Admiral Hotel, da de kan tilbyde det hele, og er samtidig passende og perfekt til sådanne et event.
Afhængig af, hvor stort arrangementet er, og hvor mange deltagende der kommer, kan der som regel laves en aftale om en fast pris på værelser, mad, leje af konferencelokaler m.m.

Disse tilbud og muligheder er oplagt, hvis man kommer langvejsfra, og skal holde firmaarrangement i for eksempel København. Dette udelukker selvfølgelig ikke, at man som lokal også kan benytte muligheden. Dette er der fri tilbud til, hvor det samtidig også kan være med til, at give arrangementet det sidste touch og finpudsning. Hvis det er et arbejdsrelateret arrangement, er det nemt i forhold til, at alle er samlet fra morgen til aften, og det vil derfor være lettere at holde diverse workshops og foredrag. Er det i form af en firmafest, skal man ikke tænke på, at skulle dele en taxa hjem, eller hvornår den sidste bus går.
Skal i derfor arrangere firmaarrangement, uanset i hvilket forbindelse, er der bred mulighed for, at finde det perfekte sted, nemlig Copenhagen Admiral Hotel.

Copenhagen Admiral Hotel
Toldboderne 24-28
1253 København
33 74 14 14

Kommentarer

mood_bad
  • Ingen kommentarer endnu. Skal du være den første? ;)
  • chat
    Hvad synes du om ovenstående indlæg?