Inspiration til sjove indslag til fester og events

Hvordan finder du på sjove indslag til din privatfest eller firmaevent? Du kan overveje at hyre en komiker, en DJ til at sætte gang i dansegulvet eller måske en tryllekunstner, hvis der er børn med til arrangementet, som skal have deres egen underholdning.


Fordelen ved comedy-indslag

Dansk comedy trives i disse år, og de fleste elsker det. Måske er du én af dem, der ikke kan få nok af det, eller måske står du bare og mangler en god form for underholdning til et privat arrangement? Det er blevet populært at hyre komikere, og selvom mange ikke ved det, kan man netop godt hyre en komiker til et privat arrangement. Især til firmajulefrokoster er det populært, og det er også en rigtig god idé, hvis du står og skal stable et større, festligt arrangement på benene og mangler en god og let form for underholdning, hvor de fleste kan være med. Ved et større arrangement, der varer i flere timer, kan det netop være smart med stand-up som underholdning, især hvis det er til en middag med mange retter, i festligt lag som til jule- eller påskefrokost, og en større gruppe mennesker, hvoraf nogle måske godt kan blive lidt rastløse, hvis det eneste de har at tage sig til imellem måltiderne er at snakke med bordherre- eller damen og så tage for sig af de våde varer.


Fordelen ved en tryllekunstner

En tryllekunstner kan sagtens være god festunderholdning. En omgang stand-up kan være ret effektiv til at få sat fut i folk, for latter smitter som bekendt, og når der først er kommet gang i lattermusklerne, bliver stemningen langt mere munter og livlig. Men en komiker er ikke altid den bedste form for underholdning, hvis det skal være en børnevenlig event. Her kan en tryllekunstner på helt anden vis sætte stemningen og få de mindste med. Til fester og events, hvor der mest er voksne, kan man godt som arrangør glemme at fokusere på børnene. Men hvis man ikke sørger for underholdning til de små, bliver de ikke blot rastløse, men kommer ofte til at kede sig blandt alle de voksne. Dermed bliver det en lang aften for dem. Hvis I i stedet hyrer en tryllekunstner, kan børnene få noget underholdning, der primært er til dem, og de føler umiddelbart, at festen også er henvendt til dem og at de får noget ud af at være med til aftenens fest eller arrangement.

INMUSIC
Adelgade 102A
8660 Skanderborg
29 92 20 90

Kommentarer

mood_bad
  • Ingen kommentarer endnu. Skal du være den første? ;)
  • chat
    Hvad synes du om ovenstående indlæg?