Find den helt perfekte lokation for konfirmationsfesten

Så er det ved at være konfirmationssæson, og det betyder, at der er rigtig mange ting, der skal planlægges. Både kirke, gæsteliste, mad og ikke mindst lokationen, hvor festen skal holdes.

Mange vælger at holde det i hjemmet, da dette typisk føles mere komfortabelt og nemt, mens andre vælger at holde det i et forsamlingshus. Der er massere af forskellige muligheder at vælge imellem, men hvorfor ikke vælge den nemmeste? Nemlig at holde en uforglemmelig konfirmationsfest i København på et hotel.

Vælger man at holde festen på et hotel, er dette løsningen på rigtig meget af planlægningen. På denne måde, kan man efter aftale med personalet, sagtens få arrangeret oppyntning, og stadig selv være med til at bestemme, hvilke farver og temaer der skal være.

Derudover er det også nemmere i forhold til planlægning af maden. Maden kan være en pinsel at beslutte sig for, da der er så meget at vælge i mellem, og det skal helst være noget, alle gæsterne kan både lide og tåle. Hvis man samtidig ikke har en kok til rådighed, lægger der også rigtig megen forberedelse og arbejde bag. Men vælger man at holde festen på et hotel, vil både tilberedelsen og serveringen blive håndteret af et professionelt personale. På denne måde slipper i også selv for, at skulle hyre personale til at servere til festen, og derudover kan i også få professionelle kokke til at guide jer til den perfekte menu.

Sidst men ikke mindst: Har i nu besluttet, at i skal holde jeres konfirmationsfest på et fantastisk og smukt hotel i København, er det også en klar fordel for de gæster, der kommer langvejsfra. Ved at holde festen på et hotel, har de nemlig rig mulighed for overnatning, både fra dagen før konfirmationen, og til dagen efter. Det kan nemlig være en rigtig lang køretur, hvis man kommer hele vejen fra Nordjylland, og specielt hvis man skal køre hjem igen samme dag.

Som beskrevet hele vejen igennem, er der rigtig mange fordele ved at holde jeres konfirmationsfest på et hotel. Det er nemmere i forhold til planlægning af mad, logi i forhold til gæster, planlægning og oppyntning af lokale osv., og alt dette er med til at gøre det til en nemmere, og mere overskuelig fest, så i slipper for at stresse, men rent faktisk kan nyde tiden.

https://admiralhotel.dk/de-perfekte-rammer-konfirmationsfesten-koebenhavn-admiral-hotel/

www.admiralhotel.dk

 

Copenhagen Admiral Hotel

Toldboderne 24-28

1253 København

33 74 14 14

Kommentarer

mood_bad
  • Ingen kommentarer endnu. Skal du være den første? ;)
  • chat
    Hvad synes du om ovenstående indlæg?