Ønsker du personlig udvikling?

Hjælp til udvikling – fagligt og personligt

Personlig udvikling er et begreb, der i dag tæller mange betydninger alt afhængig af, i hvilken sammenhæng det anvendes. Fælles for dem alle er, at ordet dækker over en forandringsproces hos individet – et ønske om at skabe ændringer, som vil resultere i en forbedring hos det enkelte menneske.

 

Har du et ønske om at udvikle dig personligt – det kan være dine faglige talenter, det kan være i dit private og følelsesmæssige liv eller det kan være i den rolle, du indtræder i dit arbejdsliv. Uanset hvilken form for personlig udvikling du gerne vil gennemgå, findes der mange dygtige og anerkendte coaches, terapeuter og udviklingskonsulenter, der kan hjælpe dig godt på vej.  

 

For mange ledere, kan det fx være gavnligt fra tid til anden at indgå i kurser eller tiltag, der har fokus på effektiv ledelsesudvikling. På den måde kan du som leder få nye redskaber, du kan tage med dig og bruge i din egen hverdag. For andre medarbejdere i virksomheder, kan et program med salgstræning være gavnligt, da det bidrager til at udvikle medarbejdernes kompetencer og udfordrer deres nuværende måde at gøre tingene på.

 

Men også de mere personlige kompetencer og dit privatliv kan styrkes ved at undersøge markedet for kurser, terapi eller coaching, der kan bidrage til at udvikle dig personligt og følelsesmæssigt. Mange mennesker finder det i dag yderst gavnligt at få en anerkendt coachuddannelse i København og andre steder i landet, der kan hjælpe med konkrete værktøjer til at skabe forandring og udvikling både hos sig selv og hos andre.

 

Nedenfor introducerer vi dig for fem anerkendte og kvalificerede virksomheder, der alle hjælper andre med at opnå personlig udvikling – både i sit private og professionelle liv.

 

Coachskolen

coachuddannelse Århus

 

 

 

 

 

 

Coachskolen tilbyder rådgivning og coaching til både individuelle og par. Psykologisk Coach, Pernille Hulvei, er grundlægger af Coachskolen og med over 25 års erfaring er hun specialiseret i at identificere, hvad der virker, når hun som professionel skal hjælpe andre mennesker med at nå deres mål og opnå personlig udvikling.

 

Udover rådgivning, undervisning og workshops, tilbyder Coachskolen desuden individuelt tilrettelagt coachuddannelser i Århus og København. Med en uddannelse fra Coachskolen bliver du i stand til at arbejde med mentale, psykologiske, kropslige og sociale udfordringer på et højt niveau – og du bliver klædt på til at stille de spørgsmål, din klient har brug for i deres søgen og bestræbelse efter at opnå deres ønskede resultat.  

 

Comentor

Salgstræning

 

 

 

 

 

 

 

Konsulentvirksomheden Comentor har over 15 års erfaring inden for konsulentbranchen, og fungerer dermed som en erfaren samarbejdspartner, når virksomheder ønsker hjælp til udvikling og træning af deres medarbejdere. Her bistår de med rådgivning og værktøjer, der bidrage til ledelsesudvikling og talentudvikling hos virksomheder, der ikke ønsker at stå stille. Har I fokus på personlig såvel som faglig udvikling af jeres medarbejdere, er Comentor en seriøs og anerkendt konsulentvirksomhed, der gerne hjælper jer på vej.

 

Jemac

Salgstræning fra coach

Skal den faglige udvikling i fokus, tilbyder rekruttering- og kommunikationsvirksomheden Jemac ApS en bred vifte af kurser, der stiller skarpt på den personlige såvel som den fagprofessionelle udvikling hos virksomheders medarbejdere. Her kan ledere såvel som medarbejdere få værktøjer til at udvikle sine kompetencer og blive udfordret på deres nuværende måde at gøre tingene på. Et udpluk af de ydelser de tilbyder er blandt andet ledelsesudvikling, LinkedIn kursus og salgstræning til alle de mennesker, der ønsker at få ekstra værktøj i bæltet.

 

PsykologCare

Psykolog Christianshavn

Har du brug for personlig udvikling i dit privatliv, i forhold til dine relationer, dine indre følelser eller noget helt tredje, kan dette i høj grad lade sig gøre ved at tale med psykolog, der kan kalde på nye refleksioner og vinkler på dit liv. Hos Psykologcare tilbyder Leif Ascanius Sol mange former for terapi, der kan hjælpe mennesker med alt fra stress og traumer til parterapi. Alle mennesker kan i livet få behov for psykologhjælp og en at tale med. I hans psykologpraksis på Christianshavn modtager han derfor gerne alle mennesker, der har brug for at bearbejde eller tale om noget, de har på hjerte eller sind.  

 

Psykolog Bine Sørensen

Parterapi Holbæk

De fleste mennesker vil i løbet af livet opleve at stå med følelsesmæssige udfordringer, hvor det kan blive nødvendigt at få hjælp fra andre til skabe den personlige og følelsesmæssige udvikling, man har behov for. Hos Psykolog Bine Sørensen kan du få hjælp til at mærke dine følelser og kende dine styrker. Bine Sørensen forbinder ofte samtaleterapi med kropsterapi i sin klinik i København eller Holbæk , fordi det er nødvendigt at kunne mærke sig selv og kroppens signaler for at lære sig selv bedre at kende. Også som par kan i få hjælp til at udvikle jer både som individer og i fællesskab. Med parterapi i Holbæk eller København, kan I lære at forstå hinanden bedre og få nærheden og kærligheden tilbage i jeres forhold.

 

Kommentarer

mood_bad
  • Ingen kommentarer endnu. Skal du være den første? ;)
  • chat
    Hvad synes du om ovenstående indlæg?