LED indbygningsspot – lang levetid – skånsom mod miljøet

De nyeste LED lamper er blevet utroligt populære, og det er der flere gode grund til. Markedet for LED lyskilder har eksploderet de seneste mange år, og derfor er der også kommet mange forskellige modeller og prisklasser. I starten var de langt dyrere end de gamle lyskilder som halogenpæren, lysstofrøret og sparepæren, men på grund af udbredelsen på markedet er priserne blevet sat markant ned. Nedenfor beskriver vi fordelene ved at gå over til LED lyskilden, og hvad du kan få ud af det. Er du interesseret? Så læs med her.

 

Længere levetid

De nyeste LED lyskilder har fået en levetid, der er endnu længere end dem der blev produceret i starten. Den nyeste teknologi har gjort, at levetiden på en LED pære er blevet 7-8 gange længere end de gamle lyskilder. Derfor kan du være sikker på, at du ikke skal udskifte pæren i rigtig lang tid. Robustheden og kvaliteten er også blevet bedre på de nye lyskilder, og derfor kan de holde til meget mere. Vi kender alle problemet med, at en pære springer, eller let går i stykker. Dette problem vil du ikke længere have, hvis du vælger at skifte over til en LED lyskilde.

 

Skån miljøet

På grund af den lange levetid kan du også være med til at skåne miljøet – både det nationale og det lokale, hvis du skifter over til LED lyskilden. Der har været store debatter om miljø og forurening, og der er der gode grunde til. Derfor erstattes de fleste gamle lyskilder med nye og mere miljøvenlige kilder, som kan være med til at forurene mindre.

 

Spar penge

Hvis du vælger at skifte over til LED lyskilden kan du være sikker på, at spare rigtig mange penge i den lange bane. Som beskrevet ovenfor – er førstegangsprisen også blevet langt mindre, da der bliver produceret flere modeller. Derfor er de også blevet billigere med tiden, og du kan derfor få en LED lyskilde til næsten samme pris, som de gamle lyskilder. Hvis du har overvejet at skifte over til den nye lyskilde kan det være en rigtig god idé, at kontakte eller besøge en af de lokale virksomheder, som har med lyskilder at gøre. De kan være med til at rådgive dig og fortælle dig præcist, hvad du har brug for i dit hjem – eller på dit arbejde. Sørg dog for at finde en virksomhed, som har mange års erfaring og ekspertise inden for feltet. Da markedet for LED lyskilder er blevet større, er der også kommet flere nye virksomheder, som ikke helt har den samme erfaring. Især når det kommer til LED indbygningsspots. Held og lykke!

 

Sunflux ApS

Naverland 15

2600 Glostrup

43 47 42 72

Kommentarer

mood_bad
  • Ingen kommentarer endnu. Skal du være den første? ;)
  • chat
    Hvad synes du om ovenstående indlæg?