4 fordele ved at få akupunktur

Har du nogensinde overvejet at få akupunktur? Måske har du, men er i tvivl om det er det rigtige for dig. Det lyder måske mærkeligt, at nåle i huden kan have indflydelse på smerter og sygdomme, men faktisk er der mange forskellige fordele ved behandlingsmetoden. Her er 4 fordele ved at få akupunktur.

Forebyg sygdomme

Hvorfor først gøre noget ved problemet, når problemet er opstået? Når smerterne allerede er indtruffet, kan det være mere besværligt at slippe af med dem igen. Derfor kan det være en god idé at forebygge.

Får du akupunktur i Højbjerg, vil din krop føles stærkere og sundere efter behandlingen. Din krop vil være mere resistent i forhold til at modstå sygdomme, da de blokader, der sidder i meridianerne, er blevet åbnet igen. Derfor aktiveres kroppens egne forsvarsmekanismer, og den naturlige energi kan strømme gnidningsfrit i dit system. Selv hvis du bliver syg, vil smerterne ikke føles lige så kraftige. Samtidig vil de hele hurtigere, da dine forsvarsmekanismer fungerer, som de skal.

Reducér smerter og andre symptomer

Er du blevet ramt af smerter i form af f.eks. migræne, rygsmerter, slidgigt eller generelt smerter i udsatte steder som knæ, kæbe, albuer og skuldre? Nålene der indsættes ved akupunktur hjælper kroppen med at udskille smertestillende hormoner. Derfor vil en akupunktør først undersøge de ramte områder, og derefter give en målrettet, personlig behandling til dig. Herved reduceres dine smerter og blodforsyningen øges, så den kan strømme frit gennem kroppens kredsløb. Selv kvalme ved kræftbehandling eller graviditet kan behandlingen lindre.

Formindsk dit medicinforbrug

En tredje meget væsentlig fordel ved akupunktur er, at der ingen medicin er involveret. Du fylder derfor ikke din krop med fremmede, syntetiske, kemiske stoffer. Med et stort forbrug af medicin, reduceres kroppens egne forsvarsmekanismer. Dette er en skam, da det er dit naturlige forsvar der virker bedst både forebyggende og behandlende.

Få mere energi, velvære og overskud

Heldigvis er der gode muligheder for at finde en kiropraktor i Højbjerg med uddannede akupunktører ansat. Akupunktøren vil hjælpe dig af med smerter, kvalme, medicinforbrug og sygdomme. I kølvandet på dette, vil du i højere grad få et liv med mere energi, velvære og overskud i hverdagen. Din nattesøvn vil måske endda blive bedre, og kroppens bevægelighed forbedret. Derved er du bedre udrustet til at klare hverdagens hektiske opgaver. Præstér bedre på både arbejde, i familien, hos vennerne og i dine fritidsaktiviteter. Mærk din livsglæde stige i både krop og sind.

JustHealth – Kiropraktik & Idrætsklinik

Oddervej 89

8270 Højbjerg

86 24 90 90

Kommentarer

mood_bad
  • Ingen kommentarer endnu. Skal du være den første? ;)
  • chat
    Hvad synes du om ovenstående indlæg?