Restaurant ned til Ebeltoft Havn

Besøg smukke Ebeltoft og få en enestående restaurantoplevelse

 Danskerne har altid været gode til at tage på ferier i vores eget land, og her er Ebeltoft et af de helt store trækplastre – også for udenlandsturister. Ebeltoft er i dag en af Danmarks mest populære feriebyer, og byen er kendt for sine hyggelige, brostensbelagte gader, bindingsværkshuse, sandstrande og ikke mindst den smukke natur. Ebeltoft byder altså på en række store kulturoplevelser, men byen udmærker sig også inden for restaurantoplevelser. I dette indlæg vil vi fremhæve en fantastisk restaurantoplevelse i Ebeltoft, hvor du kan nyde udsigten over havnen.

 

Restaurant ved Fregatten Jylland

Karens Brasserie er en helt særlig restaurant i Ebeltoft. Restauranten ligger direkte ved Fregatten Jylland, der er en af Danmark største turistattraktioner, og restauranten har derfor en af Ebeltofts fineste udsigter. Restauranten i Ebeltoft er familieejet og tilbyder skøn, frisk mad, som hele familien kan være med på. I kan besøge restauranten både til brunch, frokost, aftensmad eller blot til en kop kaffe efter en gåtur langs havnen. Karens Brasserie laver mad inspireret af den franske og italienske madkunst, og der er derfor både noget for børn og voksne, når sulten trænger sig på. Hvis I derfor er på udkig efter en naturskøn spiseoplevelse tæt på bølger og kultur, så er Karens Brasserie et rigtigt godt valg for jer.

 

Det kan I opleve i Ebeltoft

Samlet set er der masser af ting at opleve i Ebeltoft, fra kulturelle og historiske seværdigheder til naturoplevelser og smukke strande. Byen er et perfekt sted at besøge for dem, der ønsker en afslappende og hyggelig ferie i en smuk og charmerende by. Udover Fregatten Jylland og de skønne restauranter i Ebeltoft, er byen også hjemsted for det spændende Glasmuseum, hvor man kan få indsigt i glaskunsten og teknikken bag.

For naturelskere er Mols Bjerge National Park en must-see destination. Nationalparken byder på en fantastisk natur med bakkede landskaber, skovområder og smukke strande, som man kan opleve til fods, på cykel eller til hest.

Ebeltoft er som nævnt også kendt for sin charmerende gamle bydel med brostensbelagte gader og farverige huse. Her kan man udforske lokale butikker, caféer og restauranter og nyde den hyggelige stemning. Endelig er de smukke strande omkring Ebeltoft også et besøg værd. Øer Strand er en populær strand, hvor man kan bade, solbade og nyde den spektakulære udsigt over Mols Bjerge og Helgenæs.

Kommentarer

mood_bad
  • Ingen kommentarer endnu. Skal du være den første? ;)
  • chat
    Hvad synes du om ovenstående indlæg?