Hvad er en branddør?

En branddør kan man finde mange steder. Der er specielt mange virksomheder, der benytter sig af dem, især steder som hoteller, moteller og andre virksomheder, der har et ansvar for gæster og besøgende.

En branddør forbinder man typisk med, at de er i bunden eller i et hjørne af et lokale, hvor der er en grøn lampe ovenover for at markere, at det er her, man skal flygte, hvis der skulle opstå brand. Dette er en flugtvej, ikke nødvendigvis en branddør.

En branddør er derimod en specialfremstillet dør, der gør, at ilden spreder sig langsommere, så man har mulighed for at komme ud igennem flugtvejen, og på denne måde faktisk redde sit eget og måske endda andres liv.

En branddør er vigtig og behøver ikke at være en stor klodset metalgenstand, der skiller sig ud, og måske kan være med til at ødelægge det æstetiske udtryk i et smukt rum.

Man kan få branddøre i både træ og metal, så de kan passe ind i alle rum. Derudover kan man også få dem både i form af en almindelig dør med hængsler, men også som en skydedør. Dette betyder, at man kan få en branddør med et flot design, som samtidig er produceret i høj kvalitet og med øje for sikkerheden.

Hvilken forhandler skal jeg vælge, når jeg skal købe en branddør?

Lige som med alt andet skal man ikke bare vælge det første og bedste.

Hvis man vælger at investere i en branddør, er det vigtigt, at man sørger for, at både kvaliteten og servicen er i top, da dette kan være noget, der er med til at redde liv. Så når man skal finde den rette dørproducent er det vigtigt, at man sikrer sig, at alt er, som det skal være, og at de er autoriserede, at de har høj erfaring inden for faget, og at de kan garantere en ordentlig vare.

Først og fremmest kan man starte med at undersøge de forskellige forhandlers hjemmesider og se, hvad de har at tilbyde, og hvad de kan fortælle om sig selv.

Derudover burde man også kunne læse sig frem til på deres hjemmesider, om deres branddøre er certificerede og brandtestet – kan man ikke finde dette på deres hjemmeside, og kan forhandleren ikke garantere det efter en personlig samtale, skal man med det samme finde en anden forhandler.

DAN-doors A/S

Industrivej 19

8660 Skanderborg

87938700

Kommentarer

mood_bad
  • Ingen kommentarer endnu. Skal du være den første? ;)
  • chat
    Hvad synes du om ovenstående indlæg?