Boligadvokatens opgaver

Står du og skal købe et nyt hus? Eller måske sælge dit gamle hus? Så er det her, at en boligadvokat kan hjælpe dig med processen. Men hvordan præcist? Kan man ikke bare gøre det selv? Jo, men der er mange fordele ved at hyre en boligadvokat. For eksempel bliver processen nemmere og slet ikke lige så stresset, og der er penge at spare, hvis du hyrer en dygtig boligadvokat.

Hvad hjælper en boligadvokat med?

Hvis du har erfaring med boligkøb eller -salg, så ved du, at der er mange juridiske, strategiske og forretningsmæssige faktorer, der skal holdes styr på. Du har selvfølgelig ikke lyst til at bryde nogle regler, og det kan være svært at finde hoved og hale i alle de juridiske dokumenter, der er involveret i processen. Et advokatfirma kan stille en boligadvokat til rådighed, som kan hjælpe dig med rådgivning på disse områder. Hyrer du for eksempel en dygtig boligadvokat i Kolding, er denne uddannet specifikt til at skulle hjælpe dig med dit boligkøb eller -salg. Rådgivning involverer blandt andet, at du får:

 • Hjælp til jurasproget
 • En ekspert der kan hjælpe dig med ændring af adkomstforhold
 • Hjælp til køb og salg af sommerhuse, fritidslandbrug, parcelhuse, andelsboliger, ejerlejligheder osv.
 • En advokat med ekspertise i lejekontrakter
 • Advokatbistand
 • Rådgivning om medsalg, selv-salg, budrunder, ejendomsmæglere
 • … og meget mere

Du sender blot købs- eller salgsaftalen til boligadvokaten, og denne sørger derefter for at arrangere et møde, hvor I kan gennemgå dokumenter og lignende.

Med en boligadvokat på hånden er du sikret, at vilkårene i din købsaftale er formuleret korrekt i forhold til de juridiske aspekter. Derfor kan du trygt tage dig af andre ting, mens boligadvokaten tager sig af det komplicerede arbejde.

Der er penge at spare

Ja, det koster penge at hyre en boligadvokat. Men tænk på de mulige konsekvenser, hvis du blot selv tager dig af hele processen. Det er en stor mundfuld, og tænk hvis der pludselig dukker overraskelser op, som kan koste dig dyrt. Dette undgår du med en professionel advokat fra Kolding, da denne vil hjælpe dig med at få klarhed over alle aftaler og papirer.

Samtidig kan boligadvokaten hjælpe dig med at forhandle ejendomsmæglerens honorar. Det er boligadvokatens job at sikre sig, at du ikke bliver snydt på nogen måde. Her er der dermed også penge at spare, så det ikke bliver dyrere, end du først have forventet. Uanset hvad, er du sikret en sikker bolighandel med en boligadvokat.

kaiser Domino Advokatfirma

Kolding

Kokholm 3 b, 1. tv.

6000 Kolding

78 79 90 80

Fredericia

Sønder Voldgade 10, st.

7000 Fredericia

Kommentarer

mood_bad
 • Ingen kommentarer endnu. Skal du være den første? ;)
 • chat
  Hvad synes du om ovenstående indlæg?