Gør dit hjem personligt med kurve

Nordisk design er det nye sort – eller, det har det faktisk været længe. Uanset hvad, så er nordisk design meget moderne, og det er efterhånden noget, de fleste indretter deres hjem efter.

Når nu de fleste indretter deres hjem ens, kan det være rigtig svært at skille sig ud. Hjemmet skal både være hyggeligt, men det skal også være personligt. Hvordan ens hjem er indrettet og dekoreret, fortæller alt om, hvem man er som person. Så selvom man indretter med den moderne nordiske stil, skal man stadig huske at vise, hvem man selv er.

Dette kan gøres på flere måder. Mange vælger billeder og malerier, de godt kan lide, og som de måske mener, siger noget om dem selv og deres værdier. Andre vælger nips, mens nogle helt tredje vælger at skille sig ud med særprægede møbler – sådan er vi alle forskellige. En ting man også kan gøre, for at sætte sit eget præg på hjemmet, er at dekorere og indrette det med unikke og billige kurve.

Dette vil nogle måske også kategorisere som nips, men i stedet for kun at bruge kurvene som nips og indretning, kan man rent faktisk gøre brug af dem. Man kan nemlig få de smukkeste og enestående kurve, som man kan bruge til alt, hvad man har brug for.

Man kan for eksempel vælge at bruge bambuskurve som frugtskåle, så køkkenbordet bliver piftet lidt op med et lækkert design og måske noget farve.

Måske har man også en hel masse puder og tæpper, som normalt bare ligger og roder på sofaen, fordi man ikke har nogle steder at gøre af det. Hertil kan man vælge at investere i store flettede kurve med et unikt design og lækre farver. På denne måde får man både ryddet op i stuen, samtidig med man giver rummet lidt mere personlighed.

Der er mange måder at indrette sit hjem med en lækker boheme indretning, og kurve er kun en lille del af det. Foruden kurve kan man også kaste sig ud i nye flotte gulvtæpper, smukke puder og bløde tæpper. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Skal man til at indrette sit hjem for første gang, skal man først og fremmest finde ud af, hvad ens personlige stil her. Vælg derfor at besøg forhandlere, der har et bredt udvalg af de ting, man mangler og har brug for, så man har bedre mulighed for at finde lige præcis de ting, man vil indrette sit nye hjem med.

 

Noeola

Staktoften 22 A

2950 Vedbæk

20 70 07 02

Kommentarer

mood_bad
  • Ingen kommentarer endnu. Skal du være den første? ;)
  • chat
    Hvad synes du om ovenstående indlæg?