Besøg italienske Restaurant Mamma’s

Besøg Restaurant Mamma’s

Hos Restaurant Mamma’s kan du få en autentisk og æstetisk madoplevelse, som var du i Italien. Du kan bestille mad, som du vil finde den på et italiensk menukort nede i Rom, Venedig eller Firenze. Her får du en fantastisk oplevelse i den italienske madkultur, som vil gøre dig ekstatisk over den skønne pasta og de sprøde pizzaer, men som også tilbyder langt mere end det. Restaurant Mamma’s er indbegrebet af den italienske stemning og autentisk italiensk mad, som giver en madoplevelse, du sent vil glemme.

 

God smag og gode råvarer

På Restaurant Mamma’s er det vigtigt, at råvarerne er friske og i sæson. Derfor fokuseres der ekstra meget på kvalitetsprodukter og gode leverandører, som giver de italienske retter en helt unik smag. De smagfulde opskrifter laves alle sammen helt fra bunden, som sikrer den gode smag hele vejen igennem, og sikrer at du altid får en god oplevelse, når du er ude at spise. Flere af saucerne, dressingerne og tilbehøret laves også fra bunden i det italienske køkken, da dette også er med til at give retterne mere smag og fylde, hvilket giver den bedste oplevelse for kunderne. Gå på oplevelse i menukortet og find nye italienske retter, som kan blive dine nye favoritter.

 

Bliv og spis eller bestil take-away

Restaurant Mamma’s tilbyder både, at du kan spise din autentiske italienske mad i den hyggelige restaurant, hvor stemningen er helt igennem italiensk, men hvis du heller vil nyde maden derhjemme, kan du også bestille dine italienske retter som take-away.

Restaurant Mamma’s tilbyder også mad ud af huset, så du kan bestille maden til selskaber, og give dine venner, familie eller kollegaer muligheden for at prøve den lækre italienske mad og give dem en oplevelse, som de vil huske.

Du finder Restaurant Mamma’s i Grønnegade i Horsens.

 

Kommentarer

mood_bad
  • Ingen kommentarer endnu. Skal du være den første? ;)
  • chat
    Hvad synes du om ovenstående indlæg?