Croquis tegning i København

Tag til Croquis tegning i København

Mangler du inspiration til nye sjove aktiviteter, du kan lave både alene og sammen med andre i din fritid? Måske er du blevet træt af at tage ud at spise, hver gang du er inde i byen, og du ønsker derfor en lidt anderledes aktivitet, der skiller sig lidt ud fra det almindelige. Så kan du overveje croquis tegning i København. Det er en aktivitet, som ikke udøves af ret mange, og det vil derfor være en mulighed for dig for at opleve noget anderledes, som vil give dig usædvanlige perspektiver i hverdagen. Derudover bidrager det til at udvide din horisont i forhold til den menneskelige krop. Med croquis tegning handler det nemlig om at indfange den nøgne krop og gengive den ved hjælp af blyant og papir. Bor du i byen, er der masser af muligheder for croquis tegning i København.

 

Sjov og anderledes aktivitet

Som barn og ung oplever mange at vokse op med et lidt forskrækket syn på menneskekroppen. Nogle kropsdele bliver gemt væk, fordi det anses som værende upassende at vise dem i offentligheden. Derfor kan croquis tegning være en let måde at lære kroppen at kende på ny. Her bliver kroppens dele hverken censureret eller seksualiseret, men i stedet handler det om at se det smukke i enhver kropsdel og enhver kropstype. Udnyt derfor dette til at lære kroppen at kende gennem en sjov og anderledes aktivitet.

 

Gode grunde til at vælge croquis tegning

Der er mange gode grunde til at tegne croquis. Det er for det første sjovt og anderledes, men det er også med til at udvikle din kreative side og forbedre din tegneteknik betydeligt. Derudover handler det i sin helhed om kropspositivisme, hvormed du lærer at se det gode og smukke i alle kroppe. Ofte foregår det desuden i en uformel setting, hvor alle kan føle sig godt tilpas og koncentrere sig om at lære. Mangler du en ny aktivitet, bør du overveje croquis tegning.

 

Kommentarer

mood_bad
  • Ingen kommentarer endnu. Skal du være den første? ;)
  • chat
    Hvad synes du om ovenstående indlæg?