To ferier, du kan holde i en campingvogn 

Vi mennesker er i særdeleshed glade for at holde ferie, og muligheden for at flyve verden rundt til en overkommelig pris benytter vi os også af. Men vi er stadigvæk en stor del, der vælger at køre på ferie og nyde Europas smukke natur, dejlige sommervejr og skønne storbyer. Især familier er tilhængere af køreferie til f.eks. Italien, som både er hyggeligt, forholdsvis hurtigt og langt billigere, end hvis man skulle flyve fire mand tur/retur. Hvis du ejer en campingvogn, så er dine muligheder mange for at holde en god ferie fyldt med natur, kultur og varme, hvis du er villig til at køre en dag eller to frem og tilbage. Det eneste, du skal sørge for, er, at du finder en forhandler, der sælger dansk campingudstyr, hvor du kan få de mest nødvendige ting, så du kan være væk hjemmefra i længere tid. 

Natur i Østrig 

Er du vild med natur, og har du altid drømt om at se imponerende landskaber, så er Østrig det helt rigtige sted for dig. Her kan du køre turen på mellem 10 og 15 timer, og hvis du er flittig, så bruger du kun en enkelt dag på turen. Til gengæld kan du glæde dig til den smukkeste natur med frodige, grønne områder, flotte bjergkæder og et naturbillede, der ændrer sig i takt med årstiden. Maden i Østrig er ikke meget billigere end herhjemme, og den er heller ikke nogen sand gourmetoplevelse, hvis ikke du befinder dig i de store byer, såsom Wien. Det er til gengæld noget, man sagtens kan leve med, når man kan færdes i en natur helt udover det sædvanlige. 

Varme i Italien

Vi kommer ikke udenom det yderst populære rejsemål for danskerne, nemlig Italien. Tag familien med til Gardasøen, hvor du finder store campingpladser, der indeholder alt, hvad I har brug for på jeres ferie. Her vil I møde en masse andre danskere, der også er taget på køreferie ned til varmen, og for børn er dette et sandt ferieparadis. Der vil være swimmingpools, legepladser, underholdning og et hav af andre aktiviteter hver eneste dag. Og så kommer vi ikke udenom den dejlige, italienske mad. Det kan være en fordel at tage ind til den nærmeste by eller til en af de større byer, hvis I har mulighed for det ved spisetid. På den måde sikrer I jer, at I får traditionel mad fra Italien, og der kan være penge at spare ved at bevæge sig lidt udenfor campingområdet. 

Campingdeals.dk

Sydvestvej 123 A, Stuen

2600 Glostrup

31489959

Kommentarer

mood_bad
  • Ingen kommentarer endnu. Skal du være den første? ;)
  • chat
    Hvad synes du om ovenstående indlæg?