For rigtig mange mennesker er mad ikke længere bare mad. Mad er benzin til vores kroppe, og vi bruger store dele af vores dag på at tilberede og spise mad.

Derfor er der i stigende grad flere og flere, der sætter pris på god mad, og som gerne vil ud at have nye smagsoplevelser, ny inspiration og skabe dybere relationer over gode madoplevelser. Mad kan være en eksklusiv oplevelse, hvor man oplever, hvordan kokke og tjenere opvarter gæsterne og kærer om maden, så de helt unikke smage og konsistenser kommer frem i råvarerne.

I Danmark vinder vi priser for vores innovative og moderne tilgang til mad. Det tiltrækker mange, som gerne vil have et måltid udover det sædvanlige, og som gerne vil betale mange penge for at opleve en sådan aften. Du kan med fordel kigge efter gode spisesteder på Fyn, når du er på øen.

 

Tre gourmetrestauranter på Fyn

Er man på udkig efter gode spisesteder på Fyn, kan man med fordel kigge mod disse tre restauranter.

Restaurant Vår: I de intime lokaler finder man 6 borde med plads til i alt 20 spisende gæster. Der er fokus på bæredygtighed, gode smage og service, der ikke er prætentiøs. Alle råvarer handles lokalt på Fyn, og de er 100% økologiske og biodynamiske. Menuen tilbyder tre forskellige serveringer; 5, 7 eller 10 serveringer med eller uden vinmenu, men det er også mulig at vælge skønne retter fra a la carte menuen.

Restaurant Aro: Restauranten beskriver sig selv om en madlegeplads eller et madværksted, hvor de bedste råvarer indgår i veltilberedte og innovative retter, der skal give gæsterne en oplevelse, de vil huske. I lokalerne i Odense er stilen uformel, og der er i stedet fokus på maden, som danner ramme om hele aftenen. Der er mulighed for enten en lille menu med 5 retter eller en stor menu med 7 retter, med eller uden vinmenu, men det er selvfølgelig også muligt at vælge færre retter fra menukortet.

Kok og Vin: Med inspiration fra Paris og Lyon, men med råvarer fra baghaven, er Restaurant Kok og Vin den hyggeligste franske bistro. Bistroen sætter fokus på de gode råvarer uden forstyrrende elementer. Der er fokus på, at gæsterne kan hygge sig med den gode mad, og de hyggelige lokaler i Odense kan danne rammen om en hyggelig aften i godt selskab.

 

Oplev mere af Fyn

Er du kun på udkig efter gode spisesteder på Fyn og for de gode madoplevelser, går du glip af de helt særlige fynske seværdigheder. Fyn er nemlig fyldt med attraktioner, både i byerne og i naturen, så der er noget for alle.

I Odense ligger H.C. Andersens Hus, der fortæller om, hvem forfatteren var som person, men også mange spændende fortællinger gennem eventyrerne. I Odense findes også Odense Zoo, der byder på en hyggelig dag omgivet af vilde dyr.
Egeskov slot er åbent for offentligheden og er kendt for at have Danmarks smukkeste have. Indenfor på slottet er der fyldt med spændende udstillinger, så der er noget for enhver smag.
Er du mere til adrenalinfyldte oplevelser, må du helt sikker ikke gå glip af Bridgewalking. Den gamle Lillebæltsbro byder på en helt fantastisk udsigt og masser af trapper. Under turen, som foregår i op til 60 meters højde, fortæller guiden om broens historie, arkitektur og den omgivende natur.

Fyn byder på masser af skønne oplevelser og seværdigheder, det sværeste er bare at vælge.

 

Kommentarer

mood_bad
  • Ingen kommentarer endnu. Skal du være den første? ;)
  • chat
    Hvad synes du om ovenstående indlæg?