Unikke Jægerspris tæt på skov og strand

I helt unikke omgivelser finder vi Bautahøj midt i Fjordlandet med Isefjorden i baghaven og med egen privat strand. Der er en masse historie at opleve i området: i egen park findes der flere fredede gravhøje, der f.eks. kun er 7 km til Jægerspris Slot. Du kan også opleve Nordskoven på blot den anden side af vejen, hvorfor Europas største og ældste ege befinder sig.

Hele Fjordlandet er lækkert egnet til lange cykelture omringet af dejlig natur, og fra Bautahøj er der overhovedet ikke langt til Frederikssund, hvor en hyggelig gågade og det helt nye indkøbscenter, Sillebroen, kan opleves. Bautahøj er altså et unikt område, omringet af unikke muligheder!

En masse muligheder hos Bautahøj

Hvad får du, hvis du blander konferencer og hoteller? Et konferencehotel, selvfølgelig. Bautahøj er et unikt konferencehotel, hvor I kan holde alt fra kurser til konferencer, overnatninger, bryllupper, fødselsdage, jubilæer og meget mere – alt med blot en gåturs distance til nærmest skov eller strand, som i øvrigt er privat eget af Bautahøj. Bautahøj er enormt stort med 84 flotte værelser, 29 konference- og plenumlokaler, 125 pladser i restauranten, kæmpe park, skov og strand, 150 gratis p-pladser – og selvfølgelig – 1000-vis af glade kunder.

Faciliteter og aktiviteter på Bautahøj

Der spares ikke på nogen faciliter på Bautahøj. Alle vores omgivelser er rolige og afslappende og af højeste kvalitet, og ligeså vigtigt er vores indendørs faciliteter som vores naturrige område med skov, strand og park. Der er en masse plads til teambuilding på konferencehotellet, og du vil kunne opleve alt fra swimmingpool til fitness, cykler, volleyball, petanque, kroket, billard, bordtennis, dart, vinkælder, hyggekroge, strandhytter, bar, store terrasser med udsigt og meget, eget mere!

Der er altså plads til enormt mange aktiviteter i kvalitetsrige miljøer og omgivelser, der giver en afslappende, unik og uforglemmelig oplevelse. Bautahøj er et unikt område, der skal opleves for at kendes! Book et værelse på bautahoej.dk og skab nogle minder, der ikke glemmes inden længe.

Kommentarer

mood_bad
  • Ingen kommentarer endnu. Skal du være den første? ;)
  • chat
    Hvad synes du om ovenstående indlæg?