Derfor er escape rooms perfekte til teambuilding

Leder du efter nye og innovative måder at engagere dine medarbejdere eller kolleger på? Teambuildingøvelser er altid en god idé, når kolleger skal have erfaring og kompetencer med at arbejde sammen om et fælles mål. Samtidig er det mest engagerende for medarbejderne, hvis de også har det sjovt under øvelsen. Dette kan de få med et besøg i et escape room.

Konceptet med escape rooms

I et escape room låses deltagerne ind i et rum med et specifikt tema. Da spillet går ud på først at knække koderne for at låse døren op, er populære temaer gerningssteder, grave, forladte fabrikker og hjemsøgte hoteller. Hvert tema har en historie bag sig, der skal hjælpe deltagerne med at sætte gang i spillets proces. Først når deltagerne løser alle mysterier, koder og hemmeligheder i rummet, vil de kunne få værktøjerne til at flygte fra rummet. Det er et ræs mod tiden, og derfor vil samarbejde selvfølgelig gøre processen hurtigere og sjovere.

Lad medarbejderne bonde om fælles udfordringer

Ved kolleger, der måske ikke har haft muligheden for at arbejde sammen før, er escape rooms den perfekte lejlighed. I rummet er deltagerne tvunget til effektivt at arbejde sammen, hvilket er en god teambuildingøvelse. Medarbejderne bonder over de fælles problemer der skal løses, og nyder begejstringen sammen ved hver knækket kode. Øvelsen tvinger deltagerne til at tænke kreativt og ud af boksen, hvilket vil kunne gavne dem på arbejdspladsen. De træner problemløsning, arbejde under pres, kommunikationsevner og opfindsomhed.

Sjov pause fra hverdagens opgaver

Selvom de kompetencer, der bruges i et escape room, vil gavne medarbejderne på arbejdspladsen, er øvelsen samtidig en sjov og underholdende pause fra den hektiske hverdag. Bruger du et escape room til et firmaarrangement, vil dine medarbejdere kunne arbejde sammen på en helt ny og udfordrende måde. De er ikke kun lavet til problemløsning, men også som en sjov, engagerende, social aktivitet. Ligesom vi kender spil fra brætspil og computerspil, er escape rooms en leg, hvor der så hurtigt og effektivt som muligt skal overkommes forhindringer.

Tag en pause fra de sædvanlige arbejdsaktiviteter for at lade medarbejderne have det lidt sjovt. Udover bonding lader øvelsen også firmaet se, hvordan hver medarbejder kommer med forslag til løsninger, og hvordan de arbejder sammen. Booker du et escape room i Vejle, vil der kun være gode ting at hente fra oplevelsen. Spring ud i det!

Fabriksevent

Sønderbrogade 34

7160 Tørring

75 80 10 08

Kommentarer

mood_bad
  • Ingen kommentarer endnu. Skal du være den første? ;)
  • chat
    Hvad synes du om ovenstående indlæg?