Camping i Jelling med mange aktiviteter i nærheden

I hjertet af Midtjylland finder du Jelling Familie Camping, hvor du som forældre blot kan læne dig tilbage, mens børnene er optaget af at klatre på klatrevæg eller hoppe på hoppepude. Børnene er dog ikke de eneste, der er underholdning til. I løbet af sommeren er der flere musikindslag og ølsmagninger på pladsen, så forældre også kan hygge sig og nyde ferien. Beboere på Jelling Familie Camping kan også gratis benytte Jelling friluftsbad, hvis det er godt vejr, og hele familien trænger til at blive kølet ned.

 

Få luksus camping i Jelling

Camping behøves ikke betyde primitive forhold. Næsten alle campingpladser i Danmark, har gode og vedligeholdte forhold for både toiletter, køkkener og sovepladser. Hvis du ikke har en campingvogn og heller ikke har lyst til at overnatte i telt, kan du hos Jelling Familie Camping vælge at sove i hytter eller mobilehome. I hytterne er der sørget for alt, og du kan nyde din ferie uden at føle, at du sover på græsset eller skovens nålebund. Bedst af alt er du også garanteret ikke at vågne op i en vandpyt, hvis det skulle begynde at regne. Derudover er lejen af hytte eller mobilehome inklusiv både vand, strøm og wi-fi.

 

Aktiviteter for hele familien i hjertet af Midtjylland

Der skal først og fremmest være tid til afslapning, når man er på ferie. Men selvom det er ferie, er det også vigtigt, at der er nogle aktiviteter for hele familien engang imellem, så ingen keder sig.  Jelling Familie Camping ligger perfekt placeret mellem mange aktiviteter, eksempelvis Jelling stene, Legoland, fængslet i Horsens, gorillapark i Vejle samt Økolariet. Derfor har camping i Jelling mange aktiviteter i nærheden, så ferien uanset vejret med garanti bliver en succes for både børn og voksne i familien.

 

Kommentarer

mood_bad
  • Ingen kommentarer endnu. Skal du være den første? ;)
  • chat
    Hvad synes du om ovenstående indlæg?