Camping for hele familien

Den ideelle ferieform for familier er helt klart campingferie i Danmark. Der er ingen 18 timers køretur på Autobahnen gennem Tyskland mod Frankrig eller et andet flot europæisk land, og derfor er der heller ingen udmattede og skrigende børn i bilen. I Danmark er der et stort udvalg af smukke danske campingpladser, hvor familien kan nyde tiden med hinanden, tage på opdagelse i det ganske danske land eller afprøve de aktiviteter, der er på campingpladsen. Der er ofte et store udvalg af aktivitetsmuligheder som både volley, bordtennis, petanque, legeområder, swimmingpools og lignende. Og det bedste er, at børnene nærmest kan passe sig selv og lege med alle de andre danske børn på legepladsen, så mor og far også kan mærke, at de også holder ferie.

 

Ferie i naturskønne omgivelser

Præcist lige så meget som mange af danskerne holder af rejse mod sydens sol og kigge udover azurblåt hav og hvide sandstrande, så har Danmark også en masse flot natur, som mange campingpladser har liggende lige i baghaven.  Derfor kan du få camping ved vandet, i skoven og sågar også tæt på byen. Der er altså mere i den danske natur, end du lige går og regner med. Har du måske nogensinde set Møns klint, de traditionelle fiskekuttere i Vorupør, vandret på Gendarmstien, sejlet på Vejle fjord eller afprøvet cykelruterne ved Juelsminde? Tag ud og oplev hvad det Danmark har at byde på. Det vil sikkert gøre ligeså stort indtryk på børnene som stranden på Mallorca.

 

Drop ferien i udlandet

Campingferie i Danmark giver mange muligheder for at udforske den skønne natur, historien og selvfølgelig kulturen. Der er så mange kulturelle arrangementer rundt om i landet om sommeren, som både er henvendt til børn og voksne. Derudover er campingferie også den oplagte måde at holde ferie på sammen med venner eller bedsteforældre. Nemt er det at høre venner ad, om de og deres børn er klar på at tage en tur forbi den campingplads, hvor I har valgt at holde ferie. Eller måske bedsteforældrene kan kigge ud forbi, fordi de også nemt kan komme forbi jeres campingplads. Derfor er der da ingen grund til at tage på ferie i udlandet, når du kan få lige så meget og mere til, når du er på campingferie i Danmark. Og husk på, er vejret dårligt, så kan du meget lettere komme hjem fra camping i Danmark end fra badeferie på Mallorca.

Kommentarer

mood_bad
  • Ingen kommentarer endnu. Skal du være den første? ;)
  • chat
    Hvad synes du om ovenstående indlæg?