Tag børnene med i klatrepark

Skab en uforglemmelig oplevelse for ungerne

Det er svært at finde en aktivitet, som kan samle hele familien. Især hvis du har større børn, kan det være en udfordring at hive dem væk fra skærmene. Men frisk luft og hævet puls er godt for både kroppen og sindet, og det er derfor en rigtig god idé, hvis du kan få børnene med ud i det fri og røre sig lidt. Men udendørsaktiviteten skal selvfølgelig være interessant nok til at vække deres interesse. Er du på udkig efter en aktivitet på Sjælland, kan Gekko Park være den oplagte løsning. Klatreparken har en masse forskellige udfordringer, og det er den første klatrepark i Danmark med pæle oppe i hele 17 meters højde. Hvis du eller dit barn ikke er til de helt vilde højder, har parken også baner, som er lidt tættere på jorden.

 

Gekko Park tilbyder lidt af det hele

Gekko Park tilbyder en lang række udfordrende aktiviteter, som både stimulerer musklerne og mentaliteten. Klatremulighederne er mange og kan tilpasses forskellige aldersgrupper. Tag hele familien med i den underholdende klatrepark, hvor børn i alle aldre med garanti vil blive udfordret og have det sjovt samtidigt. Klatreparken har en bred vifte af pakkeløsninger, som kan matches til lige netop dine behov. Dette gør Gekko Park til det perfekte sted for familiearrangementer, teambuilding for arbejdspladser, festlige polterabender og meget, meget mere.

 

Gekko Park er ideel for vildbassen, som trænger til at komme ud og brænde energi af. Men det er også stedet, hvor den mere forsigtige type kan få lov til at udfordre sig selv og komme ud af sin skal. Klatreparken tilbyder faciliteter til sammenhold og sjov.

 

Parkens baner gennemføres ved, at du både klatrer, svæver og balancerer. Det vil give dig det tiltrængte adrenalinrush og give dig en kæmpe sejrsfornemmelse, når du står på den anden side. Er ikke alle familiemedlemmer til denne type aktivitet, har parken også nogle dejlige, grønne områder, hvor der kan slappes af med en lækker picnic.

 

Sikkerheden i top

I Gekko Park vil du opleve underholdning under kontrollerede forhold. Klatreparken har stort fokus på sikkerheden, som både er godkendt af politiet og af Force, der er den kontrollerende myndighed for klatrebaner og sikkerhedsudstyr. På banen vil du have hjelm og klatresele på, og du hægtes på en skiringswire, der går hele banen igennem, så du på intet tidspunkt kan falde ned.

 

Kommentarer

mood_bad
  • Ingen kommentarer endnu. Skal du være den første? ;)
  • chat
    Hvad synes du om ovenstående indlæg?