Gode råd når du leder efter en god MC forhandler

Du kender det sikkert. Du har endelig besluttet dig for at købe din allerførste motorcykel. Du har drømt om det i mange år. Banken har sagt ja. Ægtefællen har sagt ja. Og du har faktisk allerede kastet din kærlighed på en helt særlig model, som er spottet hos den lokale MC forhandler. Du kan ikke vente med at tage den første tur. Føle friheden ved at tage på eventyr med vind i håret og følelserne helt uden på det skønne læder, som din køredragt skal være lavet i. Men … Er det nu også den rigtige beslutning at bruge så mange penge på en motorcykel? Burde du i virkeligheden overveje mulighederne grundigt, før du tager den endelige beslutning?
Svaret er: Ja.
Derfor finder du her en kort guide til, hvilke former for motorcykler du kan investere i, sådan at du finder den helt rigtige maskine, der passer perfekt til dig.

  • City: En City-model er hurtig i både hastighed og acceleration. Maskinen er forholdsvis lille, og du sidder som regel let foroverbøjet på et sæde, der er komfortabelt.
  • Offroad: En Offroad-model er helt essentiel for mennesker med lange ben. Denne maskine er ikke så hurtig i optrækket, men er til gengæld ideel til muligheden for, at køre nogle sjove og finurlige steder.
  • Soft-chopper: En Soft-chopper-model er normalt ikke den hurtigste maskine og slet ikke ved maksimal hastighed. Dog er denne motorcykel helt essentielt som en såkaldt livsstils-maskine, hvor føreren sidder tilbagelænet og afslappet.
  • Sport: En Sports-model er fantastisk hurtig, og maskinen er ligeledes indbegrebet af hurtig tophastighed. En mellemstor motorcykel, hvor føreren sidder foroverbøjet.
  • Touring: En Touring-model har det hele fra begge verdener. Maskinen er nemlig bygget sådan, at føreren sidder tilbagelænet, hvorfor maskinen er ideel til lange ture. Dog er denne model også indbegrebet af fart, og drejes der derfor godt på hanen, går det ikke stille for sig.

Ved nyerhvervelse af en motorcykel er det naturligvis helt essentielt at finde den rigtige MC forhandler. Den rigtige motorcykel forhandler er en forhandler, som altid står klar til at hjælpe med et godt råd eller – med tiden – en god handel. Find den forhandler, der ligger nærmest dig, og kontakt dem for inspiration eller et uforpligtende tilbud på din motorcykel-drøm.
MC Hjørnet Nordsjælland ApS
Krakasvej 9
3400 Hillerød
48 79 66 00

Kommentarer

mood_bad
  • Ingen kommentarer endnu. Skal du være den første? ;)
  • chat
    Hvad synes du om ovenstående indlæg?