Ferie i Jylland – camping for hele familien

Hvorfor er det lige, at camping er så fedt?

 

Vidste du, at cirka 70% af gæsterne på de danske campingpladser er danskere selv? I Danmark har vi omtrent 500 campingpladser, og samtidig er vi heldige at have så meget kyst og hav, som campingpladserne ligger ud til. Det betyder, at camping i Danmark kan rumme lige dele afslapning ved havet som ved poolen (hvis der er en på pladsen) samt byture og oplevelser i naturen uden for campingpladsen.

Camping er blevet en populær ferieform blandt mange børnefamilier, og også bondegårdsferie vinder frem, fordi der er mange forskellige aktiviteter og rig mulighed for hygge; det er nemlig hyggen, der lokker til. Der er bare ikke noget bedre end at tage et slag kongespil, lave mad eller skumfiduser over bål, møde nye venner eller gå på opdagelse i naturen.

 

Campingferie i Jylland

 

Skal ferien holdes i Danmark, så kan du med fordel vælge at tage på campingferie i Jylland. Jylland er et oplagt valg, for der er så meget kystlinje og så mange forskellige campingpladser at vælge imellem. Ebeltoft, Grenå og Skagen er populære destinationer for campister. I Jylland er der også utroligt mange vandrestier, MTB-ruter, flotte lystbådehavne, sandstrande og campingpladser med gode legepladser og små restauranter.

 

Tag dit kæledyr med

 

Det er bare ikke alle steder, man kan have sit kæledyr med på ferie, især ikke hvis du skal en tur ned i sydens sol og varme. Det bedste ved camping i Jylland er, at du kan tage dit kæledyr med – så behøver I ikke overlade det til naboen eller en dyrepension. Den jyske natur er smuk, betagende og afslappende, noget, som din firbenede ven helt sikkert vil nyde mindst lige så meget som dig selv.

Kommentarer

mood_bad
  • Ingen kommentarer endnu. Skal du være den første? ;)
  • chat
    Hvad synes du om ovenstående indlæg?