Golfbaner på Bornholm

Golfbaner

Golfbaner på Bornholm

Er du på udkig efter en golfbane på Bornholm, kan vi forsikre dig om, at vi vil gøre vores bedste for at guide dig frem til den bedste bornholmske golfbane til dig. På Solskinsøen er der forskellige baner at vælge imellem.

Der er bl.a. Bornholms Golf Klub, som ligger nær Rønne. Her har du en golfbane med en smuk natur i sigte. Flotte, grønne marker og frodig vildtvoksende natur, der omkredser banen. Golfbanen har 18 huller og er ifølge flere garvede golfere et sted, de gerne besøger igen. Faktisk er banen tegnet af Peter Dreyer, som var med til at grundlægge Dansk Golf Union.

Vil du have den bornholmske natur ind under huden, kan vi anbefale dig at tage til Nexø Golfklub, der indkapsler den sydlige del af øen meget godt med flotte, hvide sandstrande og grøn natur i baggrunden. Et slag golf i de her omgivelser vil være noget, du sent glemmer.

Du kan også spille golf på Nordbornholms Golfklub, hvor du har den flotte klippekyst i baggrunden, som præger hele den nordlige del af øen. Du kan også med fordel prøve de forskellige klubber for at få afprøvet de forskellige baner og set de mange facetter af den mangfoldige natur.

På Bornholm er der i hvert fald rig mulighed for at få en golfoplevelse udover det sædvanlige!

Find golfferier og golfophold

Tager du til Bornholm for at spille golf, er der rig mulighed for at booke en golfferie. På den måde kan du både kombinere sportsgrenen med at opleve et væld af kulturelle aktiviteter på øen. Book et golfophold, hvor du med fordel kan spille golf, når du har lyst – og hvor du kan se øens mange usædvanlige og ekstraordinære kulturrige steder.

Ved et golfophold får du en kombination af alt det, du godt kan lide. Golf, skønne måltider og mulighed for at gå på opdagelse i de bornholmske gader, som du ønsker. Vi garanterer, du ikke kan finde ophold som disse andre steder.

Øen tilbyder gode oplevelser inden for gastronomi, kultur og natur – og booker du en golfferie, har du mulighed for at opleve det hele på din tur. Uanset om du er interesseret i et weekendophold eller en længerevarende tur, kan du med fordel tjekke de spændende og attraktive steder ud her på siden.

Kulturhotel giver dig overblikket

Der er forskellige steder at søge hen, hvis man er interesseret i golf og gerne vil besøge Danmarks Solskinsø. Derfor har vi gjort det lettere for dig at få et overblik over de forskellige golfbaner, som du kan finde på Bornholm. Du kan nemt klikke ind på de forskellige golfklubbers profiler, hvor du kan blive klogere på, hvad de tilbyder, hvilke faciliteter de har – og om det er en golfklub for dig.

Vi ønsker at gøre det nemt for dig at finde det nye sted, hvor du skal afholde din golfferie.

Inspiration til dig

aug 17
Besøg Bornholm og nyd naturen

Det begynder så småt at være tiden til at planlægge sommerferie, så man kan komme lidt…