Golfbaner i Jylland

Golfbaner

Oplev den skønne natur på en golfbane i Jylland

Fra Vendsyssels vindblæste åbne vidder til det sønderjyske grænseland finder du et væld af golfbaner, der bestemt er besøget værd. For de mange og forskelligartede golfbaner i Jylland byder på alt fra dejlige baner i skoven, lækre parkbaner og seaside-baner til dig, der ikke er bleg for en sund udfordring. Op over den jyske højderyg og ud mod den alenlange kystlinje finder du naturskønne golfbaner, hvor den varierende natur vidner om, at golf er en oplagt måde at nyde naturen på. Det er ikke kun den varierende og smukke natur, der gør, at Jylland byder på nogle af landets bedste golfoplevelser. Uanset om du er nybegynder eller øvet, er der aldrig en bane langt fra dig, som passer til lige præcis dit niveau og dine behov. Så hvis du leder efter en god golfbane i Jylland, er du kommet til det helt rette sted.

At spille golf i Jylland kan også kombineres med et hyggeligt hotelophold, hvor du ikke blot kan nyde muligheden for at spille golf dagen lang, men også kan slappe af i moderne og lækre faciliteter, ligesom du også kan afslutte dagen med et godt og lækkert måltid på tilknyttede restauranter eller nærliggende spisesteder. Der er med andre ord mange muligheder for at kombinere golf og ferie i Jylland, som netop er spækket med gode restauranter og forlystelser til de små, hvis de skal med. 

Golfferier og golfophold

Uanset om du altså er til kuperet terræn eller de storslåede åbne vidder, kan du garanteret finde et sted, hvor du kan kombinere golf med ferie. Tusindvis af danskere gør det hvert år, og denne ferieform byder både på afslapning og fysisk udfoldelse på én og samme gang. Netop derfor er golfophold i Jylland en både populær og anbefalelsesværdig måde at spendere ferien eller den forlængede weekend på.

En golfbane er selvfølgelig ikke bare en golfbane. Derfor har vi her på Kulturhotel.dk samlet Jyllands bedste golfbaner, golfophold og golfklubber på ét sted, så du nemt og hurtigt kan få et overblik over de mange spændende tilbud, læse om banerne, og finde al den relevante information, såsom antal huller og baner, samt åbningstider og adresse. Du kan også se om de enkelte golfbaner har Pay&Play, som betyder, at du, i stedet for at være medlem af en golfklub, kan købe dig til et slag golf. Disse baner ligger tit ved siden af de egentlige baner, og du kan typisk leje golfsæt på stedet. For mange danskere er golf lig med afslapning, og de mange golfbaner i Jylland kan som nævnt med fordel kombineres sammen med et ophold på et hotel i løbet af sommeren eller i en forlænget weekend. Her på siden har du mulighed for at finde et rigtig godt tilbud, der matcher lige præcis dine behov. Rigtig god fornøjelse med din næste tur på golfbanen i det jyske.

Inspiration til dig