Giv dine ansatte de bedste forudsætninger for en god pause

Vi lever i en tid, hvor vi alle har meget om ørene i dagligdagen. Det kan være arbejde, børn der skal hentes efter skole, et køleskab der skal fyldes op eller vasketøjet, der skal ordnes. Om det er små eller store ting er underordnet, når det handler om vores overskud, og derfor er vores daglige pauser et vigtigt pusterum. Tænk, hvis du hver dag kunne trække håndbremsen, når klokken slog tolv, og du kunne se frem til en halv times nydelse, hvor energidepoterne bliver tanket godt og grundigt op. Det lyder meget godt, ikke? Vil du gøre noget ekstra for dine ansatte, så er det en perfekt ide at få anskaffet sig en god kantineordning. Der er en lang række  forskellige leverandører, men hver af dem er unikke. De har forskellige prioriteringer når det gælder, gastronomi, bæredygtighed og råvarer.

Er I en lille virksomhed?

Som en stor virksomhed er det ikke svært at finde frem til en god og sund kantineordning, hvis man er på udkig efter dette. Men som en mindre virksomhed kan det være lidt sværere at finde den rigtige frokostordning. Der er heldigvis flere og flere leverandører, der tilbyder en frokostordning til små virksomheder og uden det skal koste dig dyrt. Her vil du stadigvæk få en frokost af høj kvalitet og en god variation, og I kan igen selv have indflydelse på om kantinen skal være økologisk eller ikke. Nogle steder vil menuen være nogenlunde den samme ugerne imellem, hvor de andre steder har et stort fokus på at variere menuerne ugentligt året rundt, og hvor der er et bredt udvalg af kød, fisk, grønt og pålæg.

Krav til din frokostordning

I langt de fleste tilfælde fungerer en kantineordning uden nogen form for problemer, men skulle uheldet alligevel være ude, så er det svært at vide, hvad man bør gøre. Men hvad kan du forvente af din kantineordning? Først og fremmest er det vigtigt at have forventningsafstemt med din leverandør inden man starter samarbejdet. Det bør altid være en forudsætning, at maden leveres på rette tid og sted, og at mængden er tilpasset det antal, I er. Samtidig skal der være et godt og tæt samarbejde, så I sammen kan planlægge den perfekte frokostordning. Så er du sikret en frokostordning, der er tilpasset jeres ønsker og behov, så du slipper for at skulle nøjes.

MADVÆRK ApS

H A Clausens Vej 17

2820 Gentofte

53893200

Kommentarer

mood_bad
  • Ingen kommentarer endnu. Skal du være den første? ;)
  • chat
    Hvad synes du om ovenstående indlæg?