Golfbaner på Fyn

Golfbaner

Få overblik over golfbanerne på Fyn

Med over 14 golfbaner på Fyn er der mange flotte steder at tage hen, hvis man ønsker at slå et slag golf. Golfbanerne er primært placeret på Fyn, men to af dem ligger på henholdsvis Ærø og Langeland. Alle golfbanerne har mere end 18 huller, hvilket lægger op til et herligt golfophold i de naturskønne fynske omgivelser. Flere af golfbanerne på Fyn har adskillelige gange været med i kampen om at være nordens bedste golfklub. For at blot nævne et par stykker er Barløseborg eksempelvis blevet kåret som en af de bedste baner på Fyn, hvor Great Northern golfbane er omtalt som en af de bedste i norden.

Der er meget forskel på de forskellige klubber. Du kan opleve alt lige fra golfbaner placeret i skoven, som f.eks. Langesø golfklub tilbyder. Du finder også en række baner, som er meget flade, hvor der er god udsigt over et større område. I modsætning til flade arealer har Faaborg Golfklub et meget bakket areal, fordi klubben grænser op til Svanninge Bakker. Her kan du fra nogle af hullerne nyde godt af en flot udsigt ud over havet fra Sydfyn. Er du til en golfbane med masser af vand og udfordringerne, som vandet bidrager til, kan vi klart anbefale Barløseborg Golfbane, der har vandhazarder ved alle huller på nær ét enkelt.

Uanset hvor på Fyn du opholder dig, er der med garanti en golfbane i nærheden. Golfbanerne er at finde fra vest nær Middelfart til øst ved Nyborg. Tag nordpå og find den flotteste udsigt på golfbanerne nær Bogense, eller tag til syd mod Svendborg, hvor du også finder helt exceptionelle baner.

Find golfferier og golfophold

Hvis du er på udkig efter en golfferie, kan vi varmt anbefale Fyn. Du kan med fordel kombinere golf med Fyns litteraturhistorie ved at besøge H.C. Andersens golf, der er placeret i Bogense. På dit golfophold kan du også tage på tur og besøge f.eks. Egeskov Slot, H.C. Andersens Hus eller måske Odense Zoo.

Fuldend din golfferie ved at smage på det fynske køkken, der gastronomisk har et meget højt niveau. Mange specialiteter stammer fra Fyn, hvor årelange traditioner og opskrifter har bidraget til smagfulde egnsretter og unikke kvalitetsvarer.

Med flere end 14 golfbaner kan det være svært at finde lige netop den golfbane, som du er på udkig efter. Hos Kulturhotel giver vi dig et overblik over de forskellige golfbaner, der er på Fyn. Her kan du læse nærmere om de forskellige klubber, deres faciliteter, information om de forskellige greens og meget mere. Du kan klikke dig ind på golfklubbernes virksomhedsprofiler, hvor du præcist og overskueligt kan se, hvad klubben tilbyder.

Uanset hvilke krav du har til golfbanen – om du har planer om en golfferie, en endagstur eller et nyt, fast sted at gå til golf – så er vi sikre på, at du finder det her på siden.

Inspiration til dig